fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bent u op zoek naar een Hästens Store in de omgeving van Utrecht? U heeft ons gevonden! Bij Hästens Utrecht vindt u bedden van de hoogste kwaliteit, waarover onze specialisten u graag uitgebreid adviseren. De bedden van Hästens die u in deze vestiging, dat zich bevindt in het hartje centrum van de stad, vindt zijn traditioneel handgemaakte bedden van Zweedse kwaliteit. Onze specialisten aan de Oudkerkhof in Utrecht staan graag voor u klaar om u alles over deze Hästens bedden te vertellen, maar vooral om het ongeëvenaarde comfort van deze bedden te ervaren!

Hästens bed in Utrecht kopen

In de Hästens store in Utrecht vindt u een breed assortiment aan bedden van de hoogste kwaliteit. Zoekt u een bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot? Dan bent u bij Hästens in Utrecht aan het juiste adres! Onze Hästens specialisten kunnen u alles vertellen over de bedden, waarbij zij u de verschillen in lighouding en kwaliteit zullen laten ervaren. De bedden van Hästens zijn echte ambachtelijke, handgemaakte bedden waarbij alleen gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Wat uniek is aan Hästens bedden: ieder bed is voorzien van een dubbel of driedubbel veersysteem, dat zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw gehele lichaam. De bedden die u zult vinden bij Hästens Utrecht zijn van zeer hoge kwaliteit en onze medewerkers staan graag in Utrecht klaar om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe bed!

Hästens Utrecht

Uw voordelen bij Hästens Utrecht

Bij Hästens in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

  • Gastvrije ontvangst
  • Persoonlijke aandacht
  • Advies op maat
  • Service aan huis
  • Bedden van de hoogste kwaliteit
  • Alleen natuurlijke materialen

Koop uw bed bij de Hästens specialist

Bij Hästens in Utrecht staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens bed. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden.
Komt u een keer langs in onze winkel aan de Oudkerkhof 27? Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe Hästens bed! Mocht u vragen hebben over Hästens Utrecht, neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058