Hästens Utrecht

Bent u op zoek naar een Hästens Store in de omgeving van Utrecht?

U heeft ons gevonden! Bij Hästens Store Utrecht vindt u bedden van de hoogste kwaliteit, waarover onze specialisten u graag uitgebreid adviseren. De bedden van Hästens die u in deze vestiging, dat zich bevindt in het hartje centrum van de stad, vindt zijn traditioneel handgemaakte bedden van Zweedse kwaliteit. Onze specialisten aan de Oudkerkhof in Utrecht staan graag voor u klaar om u alles over deze Hästens bedden te vertellen, maar vooral om het ongeëvenaarde comfort van deze bedden te ervaren!

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
Hästens Sfeer SlaapXpert
Hästens 2000T Slapen SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Hästens bed in Utrecht kopen

In de Hästens store in Utrecht vindt u een breed assortiment aan bedden van de hoogste kwaliteit. Zoekt u een bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot? Dan bent u bij Hästens in Utrecht aan het juiste adres! Onze Hästens specialisten kunnen u alles vertellen over de bedden, waarbij zij u de verschillen in lighouding en kwaliteit zullen laten ervaren. De bedden van Hästens zijn echte ambachtelijke, handgemaakte bedden waarbij alleen gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Wat uniek is aan Hästens bedden: ieder bed is voorzien van een dubbel of driedubbel veersysteem, dat zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw gehele lichaam. Hästens bedden die u zult vinden bij Hästens Utrecht zijn van zeer hoge kwaliteit en onze medewerkers staan graag in Utrecht klaar om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe bed!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens - Excel

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Koop uw bed bij de Hästens specialist

Bij Hästens in Utrecht staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens bed. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden.

Komt u een keer langs in onze winkel aan de Oudkerkhof 27? Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe Hästens bed! Mocht u vragen hebben over Hästens Utrecht, neem dan gerust contact met ons op.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Slapen SlaapXpert
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - sfeerbeeld Hästens
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.