Hästens prijzen bedden

Bent u benieuwd naar de prijzen van Hästens bedden?

De prijzen van Hästens bedden variëren. De prijs hangt af van de grootte van het bed, de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt en de extra opties die worden toegevoegd. Sommige bedden kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een elektrisch verstelbaar frame, speciale matrassen of kussens.Deze opties kunnen de prijs van het bed verder verhogen.

Maar hoe kiest u een het beste Hästens bed? Een goed en persoonlijk advies is belangrijk, want iedereen is uniek. Hästens investeert veel in trainingen van onze adviseurs. Op deze manier garanderen wij dat in onze Hästens Stores altijd een verkoopadviseur voor u klaarstaat. Onze adviseurs hebben maar één doel: u een goede nachtrust bezorgen!

SlaapXpert - Hästens advies
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
Hästens Sfeer 2000T SlaapXpert
Hästens - accessoires
Hästens Slapen SlaapXpert
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: uw Hästens specialist

Het prijsniveau van Hästens bedden varieert sterk, afhankelijk van het model en de grootte. De prijzen variëren van ongeveer € 8.000,00 tot ruim € 50.000,00. In de laatste categorie heeft u meer exclusieve bedden. De prijs van een Hästens bed is afhankelijk van de kwaliteit van de materialen, de mate van afwerking en de individuele opties. Ook kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor opties zoals kleur, stoffering en accessoires.

Maar wat maakt een Hästens bed nu zo bijzonder? De unieke veerkracht van het béste paardenhaar, en het bijzondere slaapcomfort dat de natuurlijke materialen in de Hästens bedden geven, maakt dat een Hästens bed niet te vergelijken is met ieder ander bed.

Onze beddenspeciaalzaken bieden een uitgebreid assortiment en gezamenlijk kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het meest geschikt en toereikend is. U krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. U wilt tenslotte niet wakker liggen van uw bed!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

In het geval u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw Hästens bed, staan de beste SlaapXpert specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daarom kiest voor één van de Hästens bedden:

Hästens Sfeer SlaapXpert

Inspirerende winkels met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Uw Hästens bed kopen bij de slaapspecialist

In onze Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht kijken we graag met u mee in de zoektocht naar het Hästens bed van uw dromen. Het prijskaartje is afhankelijk van het type materiaal en de kwaliteit van het bed.

Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe bed. Kom dus langs in één van onze Stores! Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het beste is.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens Bed SlaapXpert
Hästens Store Utrecht Overzicht
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Hästens - topmatrassen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.