fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Zoekt u een Hästens boxspring? Dan bent u bij de Hästens Stores van SlaapXpert in Amersfoort en Utrecht aan het goede adres. In deze winkels kunt u in alle rust de Hästens boxspring collectie zien en beleven. Kies ook voor het ultieme slaapcomfort van een klassieke Zweedse boxspring, welke bestaat uit 100% natuurlijke materialen.
Hästens heeft verschillende modellen boxsprings, te weten de Maranga, de Eala, de Herlewing en het topmodel de T2000.
In de Hästens Maranga zien we de beste natuurlijke materialen samenkomen: paardenhaar, wol, katoen en vlas. De Hästens Eala staat bekend om haar zachtheid. Het bed is met de hand opgebouwd en bevat naast een dubbel veersysteem rijkelijke lagen paardenhaar wol en katoen. Hästens Herlewing houdt het lichaam perfect in balans doordat er voor dit bed is gekozen voor een combinatie van drie veersystemen en vele lagen met natuurlijke materialen als paardenhaar, wol, katoen en vlas. Hästens 2000T is een prachtig, innovatief bed, gevuld met natuurlijke materialen zoals wol, katoen en paardenhaar voor een onvergetelijke nachtrust.

SlaapXpert: voor uw Hästens boxspring

Als u dus op zoek bent naar een Hastens boxspring, zit u bij ons dus goed. Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden en geven u graag een persoonlijk advies. Breng een bezoek aan de Hästens Store in Amersfoort of Utrecht en beleef het verschil.
Hästens boxsprings zijn traditioneel gemaakte Zweedse bedden. In een Hästens bed worden enkel natuurlijke materialen gebruikt. Het meeste zuivere vlas, langzaam groeiend Zweeds grenenhout, hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen. Dit zorgt voor een ongeëvenaard comfort.
De boxspringframes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd grenenhout. Deze worden zorgvuldig geselecteerd uit de bossen van Zweden (Lapland) en Noorwegen, dat in zijn eigen tempo heeft mogen groeien en daardoor zo sterk is geworden. Door de lage temperaturen is dit hout erg sterk.
Bij Hästens richten ze zich dus altijd op slaapcomfort met de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is waarom, én hoe de Hästens boxspringbedden zijn ontwikkeld. Ontdekt het zelf en kom langs!

Hästens boxspring

Uw voordelen bij een Hästens Store

Bij Hästens in Amersfoort en Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw boxspring. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

  • Gastvrij ontvangst
  • Persoonlijke aandacht
  • Advies op maat
  • Service aan huis
  • Bedden van de hoogste kwaliteit
  • Alleen natuurlijke materialen

Uw Hästens boxspring kopen bij de slaapspecialist

Bij Hästens staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens boxsprings. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende boxsprings uw lichaam bieden.
Komt u een keer langs in één van onze Hästens Stores. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe Hästens boxspring! Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige boxspring niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de Hästens Stores van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058