Hästens Amersfoort

Bent u op zoek naar een Hästens Store in Amersfoort?

Op zoek naar een Hästens Store in de omgeving van Amersfoort? Bij Hästens Amersfoort kunt u terecht voor handgemaakte Zweedse bedden van hoge kwaliteit. Wij bieden een compleet assortiment aan traditioneel handgemaakte Zweedse bedden, die met passie en vakmanschap zijn geproduceerd. Op de bedden en matrassen van Hästens zult u ongeëvenaard comfort ervaren. En dat vindt u allemaal in onze Hästens store in Amersfoort!

Hästens Store Amersfoort
SlaapXpert - Hästens Store Amersfoort
SlaapXpert - Hästens Vividus
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Hästens bed in Amersfoort kopen

De bedden die u kunt kopen bij Hästens in Amersfoort worden al sinds 1852 in Zweden met de hand gemaakt. De bedden worden geproduceerd van alleen natuurlijke materialen. Zo worden materialen als grenen, hout, paardenhaar en wol gebruikt. Dit zorgt er mede voor dat de bedden van Hästens zowel in de winter als in de zomer behaaglijk aanvoelen. De (drie)dubbele veersystemen in de bedden zijn uniek en geven u de perfecte ondersteuning waar Hästens bekend om staat. Hästens geeft u de nachtrust die u verdient, en in Amersfoort geven wij u in alle rust advies over de aankoop van uw Hästens bed.

Koopt u een bed bij Hästens in Amersfoort, dan koopt u pure kwaliteit!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Onze medewerkers in de Hästens Store in Amersfoort staan graag voor u klaar om u optimaal te helpen met het kopen van uw Hästens bed. Koopt u bij Hästens in Amersfoort, dan geniet u van de volgende voordelen:

Hästens Sfeer 2000T SlaapXpert

Inspirerende winkel met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Koop uw bed bij de Hästens specialist

Bij Hästens Amersfoort geven wij u de best mogelijke ervaring mee wanneer u een bed koopt. Het kopen van een bed is van grote invloed op uw nachtrust, en daarmee op uw gehele dagelijks leven. Wanneer u koopt bij de echte specialist in Amersfoort bent u verzekerd van heerlijk slaapcomfort in een bed dat perfect past bij uw slaaphouding, waardoor u iedere morgen heerlijk wakker wordt in uw nieuwe Hästens bed!

Loop gerust binnen in onze locatie aan de Limburgsestraat 13A in Amersfoort, of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Eala
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
Hästens Stitch SlaapXpert
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.