fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Ervaringen Hästens Doetinchem aan het zoeken? In de zoekresultaten van uw zoekmachine zult u diverse beoordelingen tegenkomen. SlaapXpert, met onder meer een Auping Plaza en Morgana winkel in Doetinchem en Hastens Stores in Amersfoort en Utrecht, hecht er waarde aan om te benoemen dat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. We hebben al meer dan 100 jaar verstand van slapen en zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste Hästens, Auping of Morgana bed. Onze adviseurs vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Bezoek uw passende beddenwinkel voor een optimale nachtrust en kijk zelf ook kritisch naar de ervaringen Hästens Doetinchem.

Goede ervaringen Hästens Doetinchem

In uw zoektocht naar een mooi bed van Hästens in de regio Doetinchem zult u zowel positieve als negatieve ervaringen tegenkomen. Via onze eigen beoordelingstool Opiness laten wij zien hoe de klanten over onze vestigingen oordelen. Helaas kunnen we weinig doen aan ontevreden klanten die via diverse platformen hun negatieve ervaringen delen. Hier zijn wij ook niet verantwoordelijk voor. Wij laten u in onze beddenwinkels graag zien dat wij kwalitatief hoogwaardige bedden en toebehoren aanbieden en ook dat onze vakkundige medewerkers u altijd van een passend advies voorzien. En heeft u vragen over uw bestelling, levering, producten of heeft u toch enkele klachten? Dan gaan de specialisten van SlaapXpert samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Bent u dus op zoek naar een nieuw bed in de regio Doetinchem? Gaat u dan naar een beddenspeciaalzaak en kies voor een gerenommeerd merk als Morgana, Auping of Hästens. Zo geniet u van een optimale nachtrust.

Waarom u kiest voor een bed van Hästens

Een Hästens bed heeft bijzondere eigenschappen. Dit zijn de unieke kenmerken:

  • Handgemaakt in Zweden sinds 1852
  • Opgebouwd uit alleen natuurlijke materialen als grenen hout, paardenhaar, wol, katoen, vlas en mohair
  • Unieke dubbele of driedubbele veersystemen voor een perfecte ondersteuning
  • In 14 kleuren leverbaar
  • Behaaglijk in de winter en koel in de zomer dankzij de natuurlijke materialen
  • Geen drukpunten ervaren

Hästens bed kopen bij de specialist

Als u dus op zoek bent naar een Hästens bed, zit u bij SlaapXpert goed. Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden, zij geven u graag een persoonlijk advies. Breng een bezoek aan Hästens Stores Amersfoort of Utrecht en beleef het verschil. Wacht niet langer en waag ook de sprong naar een Hästens bed!

Maak een afspraak

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058