fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Als we denken aan luxe bed- en badtextiel dan spreken we over Christian Fischbacher, een familiebedrijf dat al sinds de dertiende eeuw actief is. Christian Fischbacher is gevestigd in het Zwitserse St. Gallen, dat wordt gezien als het hart van de textielindustrie. Christian Fischbacher is uniek met hun bijzondere kwaliteit en innovaties.

Unieke kwaliteit

Het bedlinnen van Christian Fischbacher heeft een prachtige natuurlijke glans, het kreukt minimaal, het ademt bijzonder goed, en het is erg sterk. Dit komt door het gebruik van een langstapelige katoenvezel. Christian Fischbacher werkt uitsluitend met de meest luxe kwaliteit Egyptisch mako-katoen, met een stapellengte van 5 centimeter.

Een custom-made collectie

Christian Fischbacher bedtextiel is verkrijgbaar in iedere gewenste maat en kan in veel verschillende afwerkingen worden gekozen. De collectie is custom-made en dit kiest u allemaal zelf. De gebruikte materialen zijn onderling prachtig te combineren, zo zijn er uni-stoffen en is er tevens een grote keuze aan dessins mogelijk. Kiest u voor modern of juist voor klassiek? Met het bedtextiel van Christian Fischbacher krijgt iedere slaapkamer een luxe, maar persoonlijke, uitstraling.

Materialen

Christian Fischbacher kent diverse weef- en breitechnieken, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. De collectie bestaat uit perkal katoen, katoen satijn, en jersey katoen.

De eigenschappen van de materialen zijn:

  • Perkal katoen: een iets matte en ‘knisperige’ optiek. Dit materiaal voelt heerlijk koel aan.
  • Katoen satijn: voor een glanzende, soepele en zachte optiek. Katoen satijn heeft een glad en zacht comfort en wordt ervaren als aangenaam voor huid en haar.
  • Jersey katoen: heeft een natuurlijke elasticiteit, waardoor jersey katoen uitermate behaaglijk aanvoelt en een prettig slaapcomfort geeft.

Linnen collectie

Voor de lente- en zomermaanden is de linnencollectie bedtextiel van Christian Fischbacher een prachtige kwaliteit. Een combinatie van katoen met het zachtste linnen geven u de garantie voor heerlijke koele nachten.

Badtextiel

In combinatie met het bedtextiel is er een royaal kleurpallet in de zwaarste, maar tevens soepele, kwaliteit handdoeken en badmatten van Christian Fischbacher.

Contactgegevens en informatie

Laat u informeren in onze Hästens Stores Amersfoort of Utrecht en wij kunnen u uitgebreid vertellen over de collectie bed- en badtextiel van Christian Fischbacher.

Maak een afspraak

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058