Christian Fischbacher

Bent u op zoek naar de mooie bed- en badtextiel producten van Christian Fischbacher?

Als we denken aan luxe bed- en badtextiel dan spreken we over Christian Fischbacher, een familiebedrijf dat al sinds de dertiende eeuw actief is. Christian Fischbacher is gevestigd in het Zwitserse St. Gallen, dat wordt gezien als het hart van de textielindustrie. Christian Fischbacher is uniek met hun bijzondere kwaliteit en innovaties.

Het bedlinnen van Christian Fischbacher heeft een prachtige natuurlijke glans, kreukt minimaal, ademt bijzonder goed, en is erg sterk. Dit komt door het gebruik van een langstapelige katoenvezel. Christian Fischbacher werkt uitsluitend met de meest luxe kwaliteit Egyptisch mako-katoen, met een stapellengte van 5 centimeter.

Christian Fischbacher bedtextiel is verkrijgbaar in iedere gewenste maat en kan in veel verschillende afwerkingen worden gekozen. De collectie is custom-made en dit kiest u allemaal zelf. De gebruikte materialen zijn onderling prachtig te combineren, zo zijn er uni-stoffen en is er tevens een grote keuze aan dessins mogelijk. Kiest u voor modern of juist voor klassiek? Met het bedtextiel van Christian Fischbacher krijgt iedere slaapkamer een luxe, maar persoonlijke, uitstraling.

Hästens Dromen SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens bedlinnen
Hästens - accessoires
Hästens - Adjustable
Hästens 2000T Slapen SlaapXpert
Hästens - Eala

Kies voor kwaliteit

Hoogwaardige materialen van het bed- en badtextiel

Christian Fischbacher kent diverse weef- en breitechnieken, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. De collectie bestaat uit perkal katoen, katoen satijn, en jersey katoen.

De eigenschappen van de materialen zijn:

  • Perkal katoen: een iets matte en ‘knisperige’ optiek. Dit materiaal voelt heerlijk koel aan.
  • Katoen satijn: voor een glanzende, soepele en zachte optiek. Katoen satijn heeft een glad en zacht comfort en wordt ervaren als aangenaam voor huid en haar.
  • Jersey katoen: heeft een natuurlijke elasticiteit, waardoor jersey katoen uitermate behaaglijk aanvoelt en een prettig slaapcomfort geeft.

Linnen collectie

Voor de lente- en zomermaanden is de linnencollectie bedtextiel van Christian Fischbacher een prachtige kwaliteit. Een combinatie van katoen met het zachtste linnen geven u de garantie voor heerlijke koele nachten.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw Christian Fischbacher product. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Christian Fischbacher Tr SlaapXpert

Persoonlijke aandacht

Advies op maat

Service tot aan huis

Producten van de hoogste kwaliteit

Alleen natuurlijke materialen

Koop Christian Fischbacher bij de specialist

In combinatie met het bedtextiel is er een royaal kleurpallet in de zwaarste, maar tevens soepele, kwaliteit handdoeken en badmatten van Christian Fischbacher.

Contactgegevens en informatie

Laat u informeren in onze Hästens Stores Amersfoort of Utrecht en wij kunnen u uitgebreid vertellen over de collectie bed- en badtextiel van Christian Fischbacher.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
Hästens - accessoires
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.