fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bij SlaapXpert staat de kwaliteit van slapen centraal. Daarom werken wij uitsluitend met de beste beddenmerken, zoals Hästens. Het merk uit Zweden maakt bedden die uw leven, nachtrust en de manier waarop u denkt over slaap, voor altijd veranderen. Het geeft de ultieme slaapervaring.
Natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan. Maar wij garanderen dat u altijd de beste prijs betaald voor deze kwaliteitsbedden. Let wel dat onze dienstverlening echt top is en dat wij er altijd alles aan doen om u als klant te ontzorgen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten en leveren en installeren wij de bedden vakkundig en op de meest korte termijn. Alles bij elkaar opgeteld krijgt u meer geld voor uw geld. Dat durven wij u bij SlaapXpert wel te beloven. Breng een bezoek aan de Hästens Store Amersfoort of Utrecht en beleef het verschil.
Maar hoe kiest u een het beste Hästens bed tegen de beste prijsgarantie? Een goed en persoonlijk advies is belangrijk, want iedereen is uniek. Hästens investeert veel in trainingen van onze adviseurs. Onze mensen hebben maar één doel: u een goede nachtrust bezorgen!

SlaapXpert: de beste prijs voor uw Hästens bed

Een goede nachtrust is essentieel. Het vormt de basis voor een goede gezondheid. Dit doet u dus in een goed bed. Dat begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander en u vindt bij ons dan ook een ruim assortiment aan de hoogwaardige Hästens bedden.
Als u op zoek bent naar een Hästens bed die u tegen de beste prijs kunt aanschaffen, zit u bij ons dus helemaal goed. Gegarandeerd. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden en geven u graag een persoonlijk advies. Breng een bezoek aan de Hästens Store in Amersfoort en beleef het verschil.
Onze beddenspeciaalzaken bieden een uitgebreid assortiment en gezamenlijk kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het meest geschikt en toereikend is. U krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. U wilt tenslotte niet wakker liggen van uw bed! En zeker niet van de prijs. Wacht niet langer en kom langs. Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe bed.

Beste prijsgarantie Hästens

Beste getest Hästens

Uw voordelen bij een Hästens Store

Bij Hästens in Amersfoort en Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

  • Gastvrij ontvangst
  • Persoonlijke aandacht
  • Beste prijsgarantie
  • Advies op maat
  • Service aan huis
  • Bedden van de hoogste kwaliteit
  • Alleen natuurlijke materialen

Uw Hästens bed kopen de slaapspecialist

Bij Hästens staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens bed. Deze koopt u voor de beste prijsgarantie.
Komt u een keer langs in één van onze Hästens Stores. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar voor het beste advies omtrent uw Hästens bed! Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige boxspring niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de Hästens Stores van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058