Beoordelingen Hästens Utrecht

Beoordelingen Hästens Utrecht aan het raadplegen?

In uw zoektocht naar een mooi bed van Hästens in deze regio vindt u zowel positieve als negatieve ervaringen. Via de onafhankelijke beoordelingstool Opiness laten wij u zien hoe de klanten over onze beddenwinkels oordelen. Tot onze spijt hebben wij weinig invloed op ontevreden klanten die via diverse platformen hun negatieve ervaringen delen. Hier kunnen wij dan ook niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Wij laten u in onze beddenwinkels zien dat kwalitatief hoogwaardige bedden en toebehoren hoog in het vaandel staan. Ook zult u ervaren dat onze vakkundige medewerkers u altijd van een passend advies voorzien. En heeft u vragen over uw bestelling, levering, producten of heeft u toch enkele klachten? Dan gaan de specialisten van SlaapXpert samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Bezoek uw passende beddenwinkel voor een optimale nachtrust en kijk zelf ook kritisch naar de beoordelingen Hästens Utrecht.

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
Hästens Sfeer SlaapXpert
Hästens 2000T Slapen SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Goede ervaringen Hästens Utrecht

Bent u dus op zoek naar een nieuw bed in de regio Utrecht? Gaat u dan naar een beddenspeciaalzaak en kies voor een gerenommeerd merk als Morgana, Auping of Hästens. Zo weet u zeker dat u geniet van een optimale nachtrust. Als u vooraf al het enige voorwerkt wilt doen en online gaat zoeken, zult u in uw zoekresultaten diverse beoordelingen tegenkomen. SlaapXpert, met onder meer een Auping Store en Morgana winkel in Doetinchem en Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht, hecht er waarde aan om expliciet te benoemen dat wij staan voor kwaliteit en service in optima forma. We hebben al meer dan 100 jaar verstand van slapen en zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste Hästens, Auping of Morgana bed. Onze adviseurs vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens - Excel

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Hästens bed kopen bij de specialist

Wij nemen de tijd om goed te inventariseren wat de behoeftes en wensen zijn van onze klanten. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en kom langs in één van onze Hästens Stores. Zo komt u er zelf achter of de verhalen op het internet kloppen. Graag tot ziens!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Slapen SlaapXpert
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - sfeerbeeld Hästens
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.