fbpx
1692 consumenten beoordelen
SlaapXpert
met gemiddeld een:
9,3
2

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Beoordelingen Hästens Utrecht aan het raadplegen? In uw zoektocht naar een mooi bed van Hästens in deze regio vindt u zowel positieve als negatieve ervaringen. Via de onafhankelijke beoordelingstool Opiness laten wij u zien hoe de klanten over onze beddenwinkels oordelen. Tot onze spijt hebben wij weinig invloed op ontevreden klanten die via diverse platformen hun negatieve ervaringen delen. Hier kunnen wij dan ook niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Wij laten u in onze beddenwinkels zien dat kwalitatief hoogwaardige bedden en toebehoren hoog in het vaandel staan. Ook zult u ervaren dat onze vakkundige medewerkers u altijd van een passend advies voorzien. En heeft u vragen over uw bestelling, levering, producten of heeft u toch enkele klachten? Dan gaan de specialisten van SlaapXpert samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Bezoek uw passende beddenwinkel voor een optimale nachtrust en kijk zelf ook kritisch naar de beoordelingen Hästens Utrecht.

Goede ervaringen Hästens Utrecht

Bent u dus op zoek naar een nieuw bed in de regio Utrecht? Gaat u dan naar een beddenspeciaalzaak en kies voor een gerenommeerd merk als Morgana, Auping of Hästens. Zo weet u zeker dat u geniet van een optimale nachtrust. Als u vooraf al het enige voorwerkt wilt doen en online gaat zoeken, zult u in uw zoekresultaten diverse beoordelingen tegenkomen. SlaapXpert, met onder meer een Auping Plaza en Morgana winkel in Doetinchem en Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht, hecht er waarde aan om expliciet te benoemen dat wij staan voor kwaliteit en service in optima forma. We hebben al meer dan 100 jaar verstand van slapen en zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste Hästens, Auping of Morgana bed. Onze adviseurs vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Waarom u kiest voor een bed van Hästens

Een Hästens bed heeft bijzondere eigenschappen. Dit zijn de unieke kenmerken:

  • Handgemaakt in Zweden sinds 1852
  • Opgebouwd uit alleen natuurlijke materialen als grenen hout, paardenhaar, wol, katoen, vlas en mohair
  • Unieke dubbele of driedubbele veersystemen voor een perfecte ondersteuning
  • In 14 kleuren leverbaar
  • Behaaglijk in de winter en koel in de zomer dankzij de natuurlijke materialen
  • Geen drukpunten ervaren (drukverlagend)

Hästens bed kopen bij de specialist

Wij nemen de tijd om goed te inventariseren wat de behoeftes en wensen zijn van onze klanten. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en kom langs in één van onze Hästens Stores. Zo komt u er zelf achter of de verhalen op het internet kloppen. Graag tot ziens!

Maak een afspraak

Hästens Store Amersfoort
Hästens Store Utrecht
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058