Home » Hästens » Hästens bedden » Hästens Vividus
Hästens - Vividus
Hästens - Vividus
SlaapXpert - Hästens Vividus
Hästens - Vividus

“Het beste bed”

Hästens Vividus

Vividus is de ultieme perfectie.

Gebouwd door de allerbeste ambachtslieden die Hästens in huis heeft. Vividus is het meest luxe bed ter wereld! Hästens wil met Vividus aan de wereld laten zien waar het toe in staat is als er geen beperkingen zijn in energie, tijd, materiaal of geld.

De prijs van Vividus is op aanvraag.
Wilt u de Vividus ervaren? U bent van harte welkom bij Hästens Store Amersfoort bij voorkeur op afspraak tel. 035-303 0418.

Hästens Store
Amersfoort

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

033 303 0418
amersfoort@hastensstores.com

Boek een bedtest

Hästens Store
Utrecht

Hästens bed

De Hästens Vividus

Bij het ontwikkelen van de Hästens Vividus was onze ambitie heel eenvoudig: het bed moest beter worden dan alle andere bedden. We wilden de grenzen verleggen als het gaat om comfort, kwaliteit, vakmanschap en ergonomie. En tijd en kosten mochten daarbij geen obstakel vormen.

Het resultaat is de Hästens Vividus. Het is een meesterwerk geworden, een combinatie van de beste natuurlijke materialen, traditioneel vakmanschap en alle aandacht voor zelfs de kleinste details. Aan één order wordt maar liefst 45 dagen zonder haast gewerkt. En dat terwijl negen vakmensen op beddengebied – echte topspecialisten van wereldklasse – ermee aan de slag zijn.

Om een bed als de Vividus zelf te ervaren, kunt u alleen terecht bij de meest prominente winkels. Tijdens een VIP privésessie voor het proefslapen laten wij u kennismaken met de Vividus, de unieke structuur van het bed en de vele beschikbare opties voor persoonlijke aanpassingen.

Hästens - Vividus

Boek een Bedtest

Over de Hästens Vividus

Specificaties

Maak een keuze uit de stoffen uit de categorie A, B of C. Voor de Hästens Vividus kan worden gekozen uit een exclusieve serie bedpoten van eikenhout, eikenhout met een messing bevestigingsplaat (zoals hier wordt weergegeven), eikenhout met een aluminium bevestigingsplaat of massief aluminium, allemaal inbegrepen bij de prijs van het bed.

Verstand van slapen

Voordelen

De twee Hästens Stores van SlaapXpert hebben allen dezelfde missie. Deze is: “van iedere klant een ambassadeur maken”. Dit komt tot uiting in de reviews over onze winkels op Opiness.nl. Al onze medewerkers staan elke dag weer met veel energie en passie klaar om onze klanten te begeleiden naar het bed van hun dromen.

Daarnaast bieden de SlaapXpert Hästens Stores een aantal unieke gratis diensten:

  • Handgemaakte bedden uit Zweden
  • Alle bedden leverbaar in 14 kleuren
  • Door Hästens opgeleide slaapadviseurs
  • Private shopping op dinsdagen en woensdagen
  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.