Home » Hästens » Hästens bedden » Hästens Adjustable
Hästens - Adjustable
Hästens - Adjustable
Hästens - Adjustable
Hästens - Adjustable

“Helemaal aan u aangepast”

Hästens Adjustable

Een partner die échte ondersteuning biedt, die zich helemaal aanpast en die kan voorzien in de meest vergaande behoeften op comfortgebied.

Het verstelbare bed Adjustable van Hästens is opgebouwd uit royale lagen van natuurlijke materialen en heeft daardoor alle goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen die een Hästens bed zo bijzonder maken. De draadloze afstandbediening en de stille motoren zijn van de hoogste kwaliteit. De Adjustable is ook te bedienen via een app op de smartphone. Leverbaar in 4 verschillende hardheden en 14 kleuren

De vanafprijs op 160 x 200 cm is € 26.380,-.
De Adjustable staat bij Hästens Store Utrecht en Amersfoort.

Hästens Store
Amersfoort

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

033 303 0418
amersfoort@hastensstores.com

Boek een bedtest

Hästens Store
Utrecht

Hästens bed

De Hästens Adjustable

Met de Hästens Adjustable heeft u meubilair in huis voor alle situaties. Het hoofd- en voeteneinde kunt u omhoog en omlaag brengen met een betrouwbare afstandsbediening of zelfs via een app.

Heerlijk uitslapen en dan ontbijt op bed. Of uitrusten in de exacte positie waar uw lichaam om vraagt, wanneer dan ook. De Adjustable reageert snel en geruisloos op uw wensen. Onder de matrasstof vindt u materialen met dezelfde compromisloze kwaliteit als voor alle andere Hästens bedden. En het handwerk voor de 28 individuele lagen paardenhaar, katoen, wol en vlas is al net zo compromisloos.

De zorgvuldig geplaatste side-stitching zorgt ervoor dat het matras extra stabiliteit biedt terwijl een dubbel veersysteem met versterkte zijveren ervoor zorgt dat opstaan nog gemakkelijker wordt. Al met al een partner die échte ondersteuning biedt, die zich helemaal aanpast en die kan voorzien in de meest vergaande behoeften op comfortgebied.

Hästens - Adjustable

Boek een Bedtest

Over de Hästens Adjustable

Specificaties

Kies uw favoriete stof uit de categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag. Met standaard adjustable zwarte of witte Hästens bedpoten, maar op maat aan te passen Hästens vierkante bedpoten van geolied eikenhout ook mogelijk. Hoogte adjustable poten is 18 cm. De positie van de bedpoot is afhankelijk van de breedte van het bed.

Gewicht: 257,8 kg (180×210 cm)
Hoogte: 66 cm (inclusief topdekmatras 5 cm, matras 22 cm, bodem 21 cm en aanbevolen adjustable bedpoten 18 cm)
Aantal lagen: 27
Pocketveersysteem: 15 cm hoog

Verstand van slapen

Voordelen

De twee Hästens Stores van SlaapXpert hebben allen dezelfde missie. Deze is: “van iedere klant een ambassadeur maken”. Dit komt tot uiting in de reviews over onze winkels op Opiness.nl. Al onze medewerkers staan elke dag weer met veel energie en passie klaar om onze klanten te begeleiden naar het bed van hun dromen.

Daarnaast bieden de SlaapXpert Hästens Stores een aantal unieke gratis diensten:

  • Handgemaakte bedden uit Zweden
  • Alle bedden leverbaar in 14 kleuren
  • Door Hästens opgeleide slaapadviseurs
  • Private shopping op dinsdagen en woensdagen
  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.