Home » Hästens » Hästens bedden » Hästens 2000T
Hästens - 2000T
Hästens - 2000T
Hästens - 2000T
Hästens - 2000T

“Alles wat een Hästens moet zijn”

Hästens 2000T

Dromerig, luchtig en soepel gevoel en zeer stabiel.

De Hästens 2000T is een icoon onder de kwaliteit-bedden. Elk onderdeel van dit meesterwerk wordt al meer dan anderhalve eeuw steeds verder geperfectioneerd. De 2000T geeft u door de drie veersystemen en enorme hoeveelheden natuurlijke materialen altijd het gevoel alsof u op een wolk ligt maar daarnaast biedt het bed een verrassend goede stabiliteit, flexibiliteit en comfort. De versterkte hoekveren, het vlas rondom alle stalen veren en de side-stitching in de zijkant van de matras zorgen voor een goede stabiliteit. Een heerlijk bed voor wie alleen het allerbeste wil! De 2000T is verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden en 14 kleuren.

De vanafprijs op 160 x 200 cm is € 44.180,-.
De 2000T staat bij Hästens Store Utrecht en Amersfoort.

Hästens Store
Amersfoort

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

033 303 0418
amersfoort@hastensstores.com

Boek een bedtest

Hästens Store
Utrecht

Hästens bed

De Hästens 2000T

Als u op een Hästens 2000T ligt, rust u op het volledige erfgoed van Hästens. We zijn al 167 jaar lang fanatiek op zoek naar het ideale slapen en alle lessen die we geleerd hebben, zijn verwerkt in dit bed. Dat wil zeggen alle facetten van het diepgaande inzicht in het menselijk lichaam, onze unieke kennis op het gebied van natuurlijke materialen en vijf generaties vakmanschap. Al die factoren hebben als hoogtepunt samen de Hästens 2000T opgeleverd.

Als kwaliteit en comfort zó exclusief zijn, wordt het lastig te evenaren. En toch testen we onszelf jaar in, jaar uit om onze methoden nog verder te verfijnen. Een voorbeeld daarvan is een project waar we nu mee bezig zijn. Het paardenhaar wordt nu opgedeeld in dunnere, maar nóg vollere lagen met nóg dunnere lagen katoen en wol daartussen. Het handmatig door elkaar woelen van de vezels is een kunst op zich waar u evenveel geduld als behendigheid voor nodig hebt. Maar die inspanningen zijn het natuurlijk allemaal meer dan waard. Het dromerig luchtige en soepele resultaat is in onze ogen een meesterwerk op het gebied van comfort.

Kies uit verschillende stoffen uit de categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag.

Het bed wordt geleverd met Hästens standaard bedpoten, maar u kunt uw bed ook aanpassen aan uw wensen met poten waarbij u zelf materiaal, afwerking en design bepaalt.

SlaapXpert - Hästens 2000T

Boek een Bedtest

Over de Hästens 2000T

Specificaties

StevigheidZacht, medium, stevig, extra stevig
Gewicht*203,1 kg (180 x 200)
Hoogte(excl. poten)55 cm
Stoffering100% katoen
SpiegelDubbel elastisch ringgesponnen katoen
Opbouw aantal lagen34
Veersysteem 1Pocket, 18 cm, afzonderlijke binnenvering
Versterkte hoekverenJa
HoekbekledingVlas
Veersysteem 2Bonnell, 13 cm
Montuur in grenen16,8 cm hoog, vingerlasverbinding
Geborduurde productnaamJa
Oeko-tex 100 gecertificeerdJa
Latex vrijJa

Verstand van slapen

Voordelen

De twee Hästens Stores van SlaapXpert hebben allen dezelfde missie. Deze is: “van iedere klant een ambassadeur maken”. Dit komt tot uiting in de reviews over onze winkels op Opiness.nl. Al onze medewerkers staan elke dag weer met veel energie en passie klaar om onze klanten te begeleiden naar het bed van hun dromen.

Daarnaast bieden de SlaapXpert Hästens Stores een aantal unieke gratis diensten:

  • Handgemaakte bedden uit Zweden
  • Alle bedden leverbaar in 14 kleuren
  • Door Hästens opgeleide slaapadviseurs
  • Private shopping op dinsdagen en woensdagen
  • Beste getest
  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging en montage

  • Advies op maat

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.