fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test
Hästens

Wij maken graag tijd voor u vrij in één van onze Hästens Stores.

Afspraak inplannen
Auping
Morgana

Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden, zij geven u graag een persoonlijk advies.

Breng een bezoek aan Hästens Stores Amersfoort, Naarden (het Arsenaal), of Utrecht en beleef het verschil.

Bijzondere eigenschappen van een Hästens bed:

 • Handgemaakt in Zweden sinds 1852
 • Opgebouwd uit alleen natuurlijke materialen als grenen hout, paardenhaar, wol, katoen, vlas en mohair
 • Unieke dubbele of driedubbele veersystemen voor een perfecte ondersteuning
 • In 14 kleuren leverbaar
 • Behaaglijk in de winter en koel in de zomer dankzij de natuurlijke materialen

Hästens

In de Hästens collectie kunt u kiezen voor een vlak bed of een elektrisch verstelbaar bed. Binnen ieder Hästens bedmodel kunt u diverse uitvoeringen en hardheden kiezen.

Waarom een Hästens bed?

“Een Hästens-bed geeft u de ultieme slaapervaring.”

Hästens zal de manier waarop u slaapt voor altijd veranderen. De unieke eigenschappen van de natuurlijke materialen zijn van onschatbare waarde.

 • Koel in de zomer door de ultieme ventilatie van de holle paardenharen en de katoenen stoffering
 • Zeer comfortabel doordat het bed is opgebouwd uit vele lagen natuurlijk materiaal waardoor het bed zeer luchtig aanvoelt
 • Behaaglijk in de winter door de buffer van lucht in het bed en de laagjes van wol-katoen mix
 • Droog en vrij van huisstofmijt door de capillaire werking van de holle paardenhaar en de goede vochtregulatie van de wol-katoen mix
 • Vrij van elektromagnetische straling doordat de stalen verenpakketten ingepakt zijn in natuurlijk vlas
 • Persoonlijke ondersteuning doordat het bed, dankzij de gelaagde opbouw gedurende de tijd zich aanpast aan het lichaam

Een uniek bed van natuurlijke materialen

Slapen als een vorst op een Hästens bed dat is opgebouwd uit puur natuurlijke materialen als grenenhout, vlas, wol, biologische katoen en paardenhaar. Een Hästens bed heeft hierdoor zeer goede eigenschappen als het gaat om warmte- en vocht regulatie en antistatische aspecten. De unieke veerkracht van het béste paardenhaar, en het bijzondere slaapcomfort dat de natuurlijke materialen in de Hästens bedden geven, maakt dat een Hästens bed niet te vergelijken is met ieder ander bed.

Persoonlijk advies

We sleep. Do you?

Een goed en persoonlijk advies is belangrijk, want iedereen is uniek. Hästens investeert veel in trainingen van onze adviseurs. Op deze manier garanderen wij dat in onze Hästens Stores altijd een verkoopadviseur voor u klaarstaat. Onze adviseurs hebben maar één doel: u een goede nachtrust bezorgen!

Maak direct een afspraak
Hästens
Opiness

Op de website van Opiness.nl kunt u actuele reviews lezen over onze stores en onze klantgerichtheid.

Verder lezen

Video Gooische Passie

Laatste nieuws

Kennisbank

 • Hoe zit het met jouw slaapblauwdruk?

  Alle beweringen over slapen die je in je kindertijd hebt gehoord, blijven hangen in je onderbewuste als onderdeel van jouw slaapblauwdruk.

 • Witte ruis om beter in slaap te vallen

  Heb je last van ‘lawaai’ in jouw omgeving en kom je daardoor minder goed in slaap? Helaas is het niet […]

 • Slapen met een baby

  Na de bevalling wordt de nachtslaap verstoord door het slaapritme van de baby, vooral als er borstvoeding wordt gegeven. Hoe zit dit en wat kun je er aan doen?

 • Zwanger en slapen: hoe zit dat?

  De meest zwangeren ervaren slapeloosheid tijdens de zwangerschap. Bekijk hoe het komt en wat je kunt doen tegen slecht slapen.

Bekijk de gehele kennisbank

"Wat klanten over ons vertellen"

Mariska

“Eindelijk kunnen slapen in het nieuwe bed in ons nieuwe huis: fantastisch! Ja erg prijzig, maar als eerder gezegd: je ligt er wel heel veel tijd van je leven in. Service in de winkel was heel fijn. Het personeel nam echt de tijd voor ons en begreep wat we wilden. De mannen die het bed uiteindelijk kwamen brengen waren ook zeer netjes en kundig. Ook dat gaf een betrouwbaar gevoel. Ja we zijn meer dan tevreden!”

Bert en Dineke

“Na ruim 10 jaar was onze Hästens aan een nieuw topmatras toe. Het personeel neemt echt de tijd voor je en is zeer klantgericht. Prima service. Dat verwacht je ook bij Hästens, maar het is natuurlijk erg fijn als dat in de praktijk ook zo is. Top!”

Brit

“Eindelijk een echte Hästens! Na jaren deze wens gekoesterd te hebben is het dan zover. Kreeg allemaal extra's bij de plaatsing van de order en zelfs een boek in het Zweeds over dit bijzondere bedrijf. Prima service ook tijdens de levering van het bed. Aardige jongens en vlot geholpen. Met de grootste zorg om dit prachtige bed onbeschadigd boven te brengen, ook al was het een aardige klus. Zelfs nazorg vanuit de Hästens Store; mailtje met de felicitaties en de vraag of alles goed was verlopen tijdens het plaatsen van het bed. Super klantvriendelijk bedrijf. Echt een aanrader!”