Hästens Drēmər

Slapen als een vorst; wie droomt hier nou niet van?

‘Wij hebben al onze liefde, passie, expertise en al ons vakmanschap gestopt in ieder detail van het nieuwe bed. Voor ons komt er met de lancering van dit meesterwerk, in het jaar waarin wij ons 170-jarige bestaan vieren, een droom uit en kunnen we beginnen aan een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Hästens dat speciaal is gewijd aan dromers.’

SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Service Medewerker SlaapXpert
Hästens - Drēmər
Hästens Sfeerbeeld SlaapXpert
Drēmər
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: uw Hästens specialist

Het laatste meesterwerk van Hastens, de Drēmər, ofwel de dreamer, is geïntroduceerd op de dag waarop Hästens 170 jaar bestond: 22 maart 2022. Het Drēmər bed combineert de beste materialen van de natuur en het vakmanschap van zes generaties met de creativiteit van de wereldberoemde ontwerper Ferris Rafauli.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Amersfoort krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens 2000T Slapen SlaapXpert

Inspirerende winkel met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Uw Hästens Drēmər kopen bij de slaapspecialist

Wilt u ook slapen als een vorst? Hästens Store Amersfoort, dé Hästens Store voor Midden-Nederland, heeft de collectie inmiddels uitgebreid met de Drēmər. Bezoek onze Store om dit meesterwerk te aanschouwen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens Sfeer SlaapXpert
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wilt u op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.