Hästens bed Utrecht

Zoekt u een Hästens bed in de omgeving van Utrecht?

Dan bent u bij de Hästens Store in Utrecht aan het goede adres. Deze bevindt zich in het hartje centrum van de stad. De bijzondere ambiance van het historische stadspand – waar u in alle rust de Hästens collectie kunt beleven – en het deskundige team zijn goede redenen om deze bijzondere winkel te bezoeken.

Hästens bedden zijn traditioneel gemaakte Zweedse bedden. In een Hästens bed worden enkel natuurlijke materialen gebruikt. Het meeste zuivere vlas, langzaam groeiend Zweeds grenenhout, hypoallergeen paardenhaar, wol en katoen. Dit zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden en geven u graag een persoonlijk advies. Breng een bezoek aan deze Hästens Store en beleef het verschil.

Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze winkel. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel. Graag tot snel.

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
Hästens Sfeer SlaapXpert
Hästens Sfeer 2000T SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert Utrecht: voor uw Hästens bed

Een goede nachtrust is van groot belang. Het vormt immers de basis voor een goede gezondheid. Dit doet u dus onder meer in een goed bed. Maar een nieuw bed of matras kopen is niet eenvoudig. U kunt het eigenlijk niet zelf. Dat begrijpen wij bij Hästens in Utrecht als geen ander. Laat u daarom bijstaan door uw persoonlijke expert bij het maken van uw keuze.

Bij deze Hästens Store Utrecht zijn de verkoopadviseurs deskundig opgeleid. Ook bij rug- en nekklachten kunnen wij u helpen om een bed uit te zoeken dat optimaal aansluit bij uw wensen. Op basis van jarenlange ervaring leveren wij altijd een advies op maat!

Kom langs in onze winkel en bekijk het ruime assortiment aan de hoogwaardige Hästens bedden met uw eigen ogen. Ook het topmodel, de Hästens Vividus, is bij ons te bewonderen.

En heeft u – na aankoop – problemen met uw bed of een technische storing? Ook dan kunt op ons rekenen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens 2000T Slapen SlaapXpert

Persoonlijke aandacht

Advies op maat

Service tot aan huis

Bedden van de hoogste kwaliteit

Uw Hästens bed in Utrecht kopen bij de slaapspecialist

Bij Hästens in Utrecht staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens bed. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden.

Komt u een keer langs in onze winkel aan de Oudkerkhof 27. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe Hästens bed! Mocht u vragen hebben over Hästens Utrecht, neem dan gerust contact met ons op.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.