Ervaringen Hästens Doetinchem

Ervaringen Hästens Doetinchem aan het zoeken?

In de zoekresultaten van uw zoekmachine zult u diverse beoordelingen tegenkomen. SlaapXpert, met onder meer een Auping Store en Morgana winkel in Doetinchem en Hastens Stores in Amersfoort en Utrecht, hecht er waarde aan om te benoemen dat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. We hebben al meer dan 100 jaar verstand van slapen en zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste Hästens, Auping of Morgana bed. Onze adviseurs vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Bezoek uw passende beddenwinkel voor een optimale nachtrust en kijk zelf ook kritisch naar de ervaringen Hästens Doetinchem.

Hästens Stitch SlaapXpert
Hästens Service Medewerker SlaapXpert
Hästens Store Amersfoort
SlaapXpert - Hästens advies
SlaapXpert - Hästens Vividus
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Goede ervaringen Hästens Doetinchem

In uw zoektocht naar een mooi bed van Hästens in de regio Doetinchem zult u zowel positieve als negatieve ervaringen tegenkomen. Via onze eigen beoordelingstool Opiness laten wij zien hoe de klanten over onze vestigingen oordelen. Helaas kunnen we weinig doen aan ontevreden klanten die via diverse platformen hun negatieve ervaringen delen. Hier zijn wij ook niet verantwoordelijk voor. Wij laten u in onze beddenwinkels graag zien dat wij kwalitatief hoogwaardige bedden en toebehoren aanbieden en ook dat onze vakkundige medewerkers u altijd van een passend advies voorzien. En heeft u vragen over uw bestelling, levering, producten of heeft u toch enkele klachten? Dan gaan de specialisten van SlaapXpert samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Bent u dus op zoek naar een nieuw bed in de regio Doetinchem? Gaat u dan naar een beddenspeciaalzaak en kies voor een gerenommeerd merk als Morgana, Auping of Hästens. Zo geniet u van een optimale nachtrust.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

In onze winkel in Doetinchem krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens Dromen SlaapXpert

Persoonlijke aandacht

Advies op maat

Service tot aan huis

Bedden van de hoogste kwaliteit

Hästens bed kopen bij de specialist

Als u dus op zoek bent naar een Hästens bed, zit u bij SlaapXpert goed. Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden, zij geven u graag een persoonlijk advies. Breng een bezoek aan Hästens Stores Amersfoort of Utrecht en beleef het verschil. Wacht niet langer en waag ook de sprong naar een Hästens bed!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens Crafting SlaapXpert
Hästens - Vividus
Hästens - topmatrassen
Hästens - 2000T
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.