Christian Fischbacher Utrecht

Bent u op zoek naar de mooie bed- en badtextiel producten van Christian Fischbacher?

Dan zit u bij de Hästens Store in Utrecht helemaal goed. Wij zijn namelijk de regionale autoriteit op het gebied van slapen en hebben dan ook een ruim assortiment van deze luxe bedlinnen, handdoeken en badmatten van het familiebedrijf in huis.

Christian Fischbacher is gevestigd in het Zwitserse St. Gallen, dat wordt aangemerkt als het hart van de textielindustrie. Het merk is uniek met hun bijzondere kwaliteit en innovaties. Het bedlinnen heeft een prachtige natuurlijke glans, het kreukt minimaal, het ademt bijzonder goed, en het is erg sterk. Dit komt door het gebruik van een langstapelige katoenvezel. Christian Fischbacher werkt uitsluitend met de meest luxe kwaliteit Egyptisch mako-katoen, met een stapellengte van 5 centimeter.

De producten dus gemaakt met veel aandacht voor detail en met veel passie voor kwaliteit. Iets waar we ons bij SlaapXpert ook heel goed in kunnen vinden. Bent u benieuwd naar ons aanbod Christian Fischbacher? Bezoek dan onze Hästens Store aan de Oudkerkhof in Utrecht.

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
SlaapXpert - Hästens bedlinnen
Hästens Sfeer 2000T SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens 2000T Slapen SlaapXpert
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert Utrecht: de specialist in Christian Fischbacher

Het bedtextiel van Christian Fischbacher is bij ons verkrijgbaar in iedere gewenste maat en kan in veel verschillende afwerkingen worden gekozen. De collectie is custom-made en dit kiest u allemaal zelf. De gebruikte materialen zijn onderling prachtig te combineren. Zo heeft u de keuze uit uni-stoffen en is er tevens een grote keuze aan dessins mogelijk. Kiest u voor modern of juist voor klassiek? Met het bedtextiel van Christian Fischbacher krijgt iedere slaapkamer een luxe, maar persoonlijke, uitstraling.

Het merk kent diverse weef- en breitechnieken, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. De collectie bestaat uit perkal katoen, katoen satijn, en jersey katoen. In onze Hästens Store in Utrecht kunnen onze medewerkers alles vertellen over de eigenschappen van de materialen.

Voor de lente- en zomermaanden is de linnencollectie bedtextiel van Christian Fischbacher een prachtige kwaliteit. Het biedt een combinatie van katoen met het zachtste linnen geven u de garantie voor heerlijke koele nachten.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw Christian Fischbacher product. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Christian Fischbacher Tr SlaapXpert

Persoonlijke aandacht

Advies op maat

Service tot aan huis

Producten van de hoogste kwaliteit

Alleen natuurlijke materialen

Uw Christian Fischbacher product in Utrecht kopen bij de slaapspecialist

Bij Hästens in Utrecht staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar het perfecte bed- en badtextiel van Christian Fischbacher. Laat u informeren in onze Hästens Store in Utrecht en wij kunnen u uitgebreid vertellen over de collectie bed- en badtextiel van het Zwitserse merk.

Brengt u dus snel een bezoek aan onze winkel aan de Oudkerkhof 27. Wij staan van dinsdag tot en met zondag voor u klaar.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.