Check-up Hästens

Twijfelt u over de exacte staat van uw huidige bed?

In dat geval komen wij graag bij u thuis voor een gratis check up Hästens. Bij SlaapXpert staat de kwaliteit van slapen centraal. Daarom werken wij uitsluitend met de beste beddenmerken, zoals Hästens. Het merk maakt bedden die uw leven, nachtrust en de manier waarop u denkt over slaap, voor altijd veranderen. Het geeft de ultieme slaapervaring. De unieke eigenschappen van de eerlijke natuurlijke materialen zijn van onschatbare waarde.

Maar het kan zijn dat u na verloop van tijd twijfelt over de conditie van uw Hästens bed. Als u zich bedenkt dat u in 10 jaar tijd wel 26000 uur in bed doorbrengt, dan is het makkelijk voor te stellen dat een bed aan slijtage onderhevig is. Dat geldt dus ook voor een bed van dit Zweedse topmerk. Twijfelt u over de exacte staat van uw huidige bed? In dat geval komen wij graag bij u thuis voor een gratis check up. Dit houdt in dat wij uw bed gaan controleren op diverse onderdelen.

Voor deze service op uw Hästens product kunt u dus altijd contact met ons opnemen. Ook als uw bed niet bij één van onze winkels is aangeschaft, kunt u gebruik maken van onze check-up Hästens service.

SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Stitch SlaapXpert
Hästens Crafting SlaapXpert
Hästens Service SlaapXpert
Hästens Design Tafel SlaapXpert
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor een check-up aan uw Hästens bed

Als u dus op zoek bent naar een Hästens bed, zit u bij ons dus goed. Slapen is heel persoonlijk en Hästens weet dat als geen ander. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden en geven u graag een persoonlijk advies. Breng een bezoek aan de Hästens Store in Amersfoort of Utrecht en beleef het verschil. Maar ook voor een check-up zijn wij u graag van dienst.

Tijdens deze check-up controleren wij uw bed op de volgende onderdelen: wij beoordelen de staat van uw topmatras en matras. Een topmatras gaat gemiddeld 5-7 jaar mee. Wij controleren de staat van de base, bedbodem. Wij adviseren u over het onderhoud en gebruik van uw bed. Wij adviseren u over het draaien, keren en masseren van uw matras en topmatras. En tot slot beoordelen wij de staat van uw bed qua vering, afdekking, side stitching, frame en eventuele electro motoren.

Kortom: wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt blijven genieten van een optimale nachtrust in uw Hästens bed.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Amersfoort en Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens 2000T Slapen SlaapXpert

Inspirerende winkels met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Uw Hästens check-up uitvoeren door de slaapspecialist

Bij Hästens staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens bed. Maar ook voor een check-up, waarbij wij uw bed beoordelen en ervoor zorgen dat u hiervan optimaal kunt genieten.

Komt u een keer langs in één van onze Hästens Stores. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar voor het beste advies omtrent uw Hästens bed! Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens Bed SlaapXpert
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief en loop geen nieuws en tips over slapen mis.