Check-up Auping

Slaap je niet meer goed in je Auping bed? Doe een check-up.

Bij SlaapXpert bieden wij een gratis check-up aan voor jouw Auping bed! Wij komen graag bij je thuis voor een gratis controle van het betreffende bed. Onze goed opgeleide mensen kunnen je precies vertellen wat de conditie van je bed of boxspring is.

Soms is het helemaal niet nodig om het complete bed te vervangen, maar biedt het vervangen van alleen de matras, bedbodem of hoofdkussen van het merk ook al het gewenste resultaat. Nadat we het bed hebben nagekeken, weten we precies wat het waard is. Bij aankoop van een nieuw bed is inruil van het oude bed mogelijk. Wij kunnen na een check up hier een passend voorstel voor maken. Hoe mooi is dat? Maak dus direct een vrijblijvende afspraak voor jouw Auping check-up. Let op: wij bieden een gratis check-up aan in de provincies Utrecht, Flevoland, Overijssel en Gelderland.

SlaapXpert heeft Auping Stores in Amersfoort, Doetinchem en Duiven. Wij zijn dus altijd dichtbij voor een klantgericht advies. We hopen je snel te zien.

SlaapXpert - Auping Store Duiven
Auping Hoofdkussen - SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies
Auping - boxspring Original
Auping Store Amersfoort - SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies Auping

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor een check-up van jouw Auping bed

Een goede nachtrust begint met een goed bed. Daarom heeft SlaapXpert enkel topmerken in haar assortiment, zoals de bedden, boxsprings en matrassen van Auping. Al deze producten zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit en natuurlijke materialen. Daarom heeft het echt verzorging en onderhoud nodig. SlaapXpert een gratis servicebeurt aan voor jouw bed van dit Nederlandse merk. Dit is de zogenaamde gratis check-up.

Tijdens deze service kijken we tot in detail naar de status van jouw bed. Denk aan het controleren van het topmatras, het luchten van de dekbedden, het controleren van de luchtvochtigheid, het controleren of de matrassen nog goed draaien en/of keren, het controleren van het frame, de bevestigingspunten en bewegende delen (bij een verstelbaar bed) Kortom, een totaalcontrole die zekerheid biedt.

Een comfortabel bed en het juiste matras kunnen het verschil maken. Dat begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander. Loop daarom bij ons binnen voor een gratis check-up.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij onze winkel gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. De beddenwinkels van SlaapXpert bieden jou de volgende voordelen:

Auping Store Doetinchem

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Jouw Auping check-up uitvoeren door de specialist

SlaapXpert gaat verder dan de gemiddelde beddenzaak. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment, kennis van de beddenmarkt en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij je langs voor levering, advies, check-up en onderhoud van jouw bed!

Heb je dus advies of onderhoud nodig van jouw bestaande bed? Dan komen wij graag bij je langs. Hiervoor dien je wel een afspraak te maken in één van onze Auping winkels.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Auping Store Duiven - SlaapXpert
Auping Boxspring - SlaapXpert
SlaapXpert - Auping toppers accessoires
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - Auping Noa

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.