Beste getest Hästens

Zoekt u de best geteste bedden van Hästens?

Bij SlaapXpert staat de kwaliteit van slapen centraal. Daarom werken wij uitsluitend met de beste boxsprings, zoals Hästens. Het merk maakt bedden die uw leven, nachtrust en de manier waarop u denkt over slaap, voor altijd veranderen. Het geeft de ultieme slaapervaring. De unieke eigenschappen van de natuurlijke materialen zijn van onschatbare waarde.

Dit kunnen we natuurlijk wel zeggen, maar we kunnen het ook bewijzen en laten onderzoeken. En daaruit blijkt dat Hästens bedden in veel gevallen het beste getest worden door consumenten. Breng een bezoek aan onze Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht. Daar staan onze specialisten voor u klaar om u een passend advies te geven. En uiteraard kunt u hier zélf de bedden testen!

SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Stitch SlaapXpert
Hästens - 2000T
Hästens Slapen SlaapXpert
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

Hästens: het beste getest bij SlaapXpert

Hästens bedden zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen als grenenhout, vlas, wol, biologische katoen en paardenhaar. Een bed van dit Zweedse merk heeft hierdoor zeer goede eigenschappen als het gaat om warmte- en vocht regulatie en antistatische aspecten. De unieke veerkracht van het béste paardenhaar, en het bijzondere slaapcomfort dat de natuurlijke materialen in de Hästens bedden geven, maakt dat een Hästens bed niet te vergelijken is met ieder ander bed.

En dat merkt u! Het is niet voor niets dat ruim 750 van onze consumenten alle bedden, boxsprings en matrassen van SlaapXpert, maar ook onze service en dienstverlening, gemiddeld een 9,3 beoordelen.

Als u het zelf wilt ervaren, bent u van harte welkom in één van onze Hästens Stores. Hier staan alle bedden opgesteld en kunt u de verschillende modellen zelf testen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Onze slaapadviseurs zijn opgeleid in de Hästens fabriek in Zweden en geven u graag een persoonlijk advies. Kom langs en beleef het verschil.

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Bij Hästens in Amersfoort en Utrecht krijgt u te maken met echte specialisten die u persoonlijk adviseren bij de aankoop van uw bed. Bij ons kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

Hästens 2000T Slapen SlaapXpert

Inspirerende winkels met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Uw Hästens bed testen bij de slaapspecialist

Bij Hästens staan wij voor persoonlijke service en echte aandacht voor onze klanten. Wij kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte Hästens bed. Daarom kunt u deze bedden testen door te komen proefliggen. Zo ervaart u zelf wat een bed van het Zweedse beddenmerk met u doet.

Komt u een keer langs in één van onze Hästens Stores. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar voor het beste advies omtrent uw Hästens bed! Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens Bed SlaapXpert
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.