fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bent u op zoek naar een beddenzaak in Amersfoort? Brengt u dan een bezoek aan SlaapXpert. In het centrum van deze historische stad vindt u namelijk twee van onze beddenwinkels. Wij zijn de regionale autoriteit op het gebied van het beste slaapcomfort en bieden bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Auping en Hästens.
U wilt toch ook genieten van een optimale nachtrust? Dat begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander. In onze beddenwinkels staan wij graag voor u klaar om u vrijblijvend te voorzien van een advies op maat. Ook als u last heeft van rugklachten of een slechte slaper bent, vindt u bij ons het ideale slaapcomfort. Onze ervaren slaapspecialisten vertellen u graag over de eigenschappen van de hoogwaardige bedden, boxsprings en matrassen. Wij voorzien u dus van het beste advies over slaapcomfort dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.
Brengt u daarom snel een bezoek aan SlaapXpert, uw beddenzaak in Amersfoort, en profiteer van de beste persoonlijke slaapoplossing.

SlaapXpert: uw beddenzaak in Amersfoort

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, het meest belangrijk voor de beste prestaties in het dagelijks leven. Een goed en hoogwaardig bed kan om die reden dus niet ontbreken in uw slaapkamer. SlaapXpert in Amersfoort begrijpt dat als geen ander en verkoopt werkelijk alles op het gebied van slapen en uw slaapkamer inrichting. Onze beddenzaken beschikken over een ruim aanbod waartussen u op uw gemak kunt rondkijken. Alle bedden en toebehoren van de merken Auping en Hästens zijn hier in alle rust te bekijken en te testen. Zo ervaart u de vele voordelen van de bedden, boxsprings en matrassen van deze beddenfabrikanten.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij exact wat er noodzakelijk is om voor u het beste bed samen te stellen. Onze beddenspeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment en samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het meest geschikt en toereikend is.

beddenzaak amersfoort

Waarom u kiest voor een bed van SlaapXpert

In het geval u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed in Amersfoort, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Beddenzaak SlaapXpert Amersfoort biedt u de volgende voordelen:

  • Slaapgarantie: niet goed, bed terug
  • Gratis check-up
  • Gratis bezorging, montage en meer!
  • Al beste getest
  • Beste prijsgarantie

Uw bed kopen bij de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Amersfoort kijken we graag met u mee in de zoektocht naar het bed van uw dromen. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden, van de beste merken, uw lichaam bieden.
Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe bed. Komt u dus langs in onze beddenzaak in Amersfoort! Onze beddenwinkels bieden een uitgebreid aanbod in iedere prijsklasse. Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het beste is.

Maak een afspraak

Hästens Amersfoort

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058