fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Op zoek naar beddenwinkels waar je gegarandeerd gaat slagen? Breng dan eens een bezoek aan de regionale slaapexpert! SlaapXpert heeft namelijk al meer dan 100 jaar verstand van slapen. Wij hebben 7 beddenwinkels in Nederland met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Auping, Hästens en Morgana.
Onze beddenspeciaalzaken staan in Amersfoort, Doetinchem, Duiven en Utrecht. De medewerkers zijn totaal uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed van hoogwaardige kwaliteit. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van de verschillende typen matrassen en boxsprings. Ook vind je hier de complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel.
Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze beddenwinkels. Breng daarom snel een bezoek aan de slaapexpert die alles kan vertellen over jouw bed: SlaapXpert, jouw regionale beddenspeciaalzaak.

SlaapXpert: beddenwinkels met hoogwaardige kwaliteit

Ben je op zoek naar een nieuw bed en wil je graag het beste persoonlijke advies? Kom dan langs in één van de zeven beddenwinkels van SlaapXpert. Onze adviseurs nemen de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan dé expert op het gebied van een goede nachtrust.
Wij hebben altijd een persoonlijke oplossing door op een comfortabele manier jouw SLAAP-DNA® te ‘meten’. Op basis van deze geheel objectieve meting zijn wij in staat je een slaapoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw lichaam. Dat garanderen wij je met onze 365 dagen slaapgarantie.
Ons dringende advies: neem wel de tijd voor een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak. Het kan namelijk zijn dat je zomaar een aantal uren aan het wegdromen bent. Je bent van harte welkom om ons mét of zonder afspraak te komen bezoeken. Als je een afspraak hebt gemaakt, weet je zeker dat onze beddenspecialist de tijd voor je heeft.

Check-up Auping

Jouw voordelen bij SlaapXpert

Wanneer je je bij één van onze winkels gaat oriënteren op een nieuwe bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging, montage en meer!
  • Beste prijsgarantie

Jouw bed koop je bij de specialist

Ben je dus op zoek naar een goede beddenwinkel met hoogwaardige merken als Auping, Hästens en Morgana? Dan zijn wij jouw beddenspecialist. Onze medewerkers nemen altijd de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan één van onze beddenwinkels.

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058