Beddenwinkels

Op zoek naar beddenwinkels waar je gegarandeerd gaat slagen?

Breng dan eens een bezoek aan de regionale slaapexpert! SlaapXpert heeft namelijk al meer dan 100 jaar verstand van slapen. Wij hebben 7 beddenwinkels in Nederland met een zeer uitgebreid en divers assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken als Auping, Hästens en Morgana.

Onze beddenspeciaalzaken staan in Amersfoort, Doetinchem, Duiven en Utrecht. De medewerkers zijn totaal uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed van hoogwaardige kwaliteit. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van de verschillende typen matrassen en boxsprings. Ook vind je hier de complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel.

Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze beddenwinkels. Breng daarom snel een bezoek aan de slaapexpert die alles kan vertellen over jouw bed: SlaapXpert, jouw regionale beddenspeciaalzaak.

SlaapXpert - slaapadvies Morgana
Hästens - Excel
SlaapXpert - Auping outlet
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
SlaapXpert - Morgana slaaptest
SlaapXpert - voordelen

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: beddenwinkels met hoogwaardige kwaliteit

Ben je op zoek naar een nieuw bed en wil je graag het beste persoonlijke advies? Kom dan langs in één van de zeven beddenwinkels van SlaapXpert. Onze adviseurs nemen de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan dé expert op het gebied van een goede nachtrust.

Wij hebben altijd een persoonlijke oplossing door op een comfortabele manier jouw SLAAP-DNA® te ‘meten’. Op basis van deze geheel objectieve meting zijn wij in staat je een slaapoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw lichaam. Dat garanderen wij je met onze 365 dagen slaapgarantie.

Ons dringende advies: neem wel de tijd voor een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak. Het kan namelijk zijn dat je zomaar een aantal uren aan het wegdromen bent. Je bent van harte welkom om ons mét of zonder afspraak te komen bezoeken. Als je een afspraak hebt gemaakt, weet je zeker dat onze beddenspecialist de tijd voor je heeft.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij één van onze winkels gaat oriënteren op een nieuwe bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

SlaapXpert - Morgana boxsprings

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Jouw bed koop je
bij de slaapspecialist

Ben je dus op zoek naar een goede beddenwinkel met hoogwaardige merken als Auping, Hästens en Morgana? Dan zijn wij jouw beddenspecialist. Onze medewerkers nemen altijd de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan één van onze beddenwinkels.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Auping Amersfoort SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - topper
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.