Beddenwinkel Utrecht

Zoekt u naar een goede beddenwinkel in Utrecht?

Dan bent u bij SlaapXpert aan het goede adres. In het hart van de stad vindt u onze Hästens Store, waar de gehele Hästens collectie staat opgesteld. Onze speciaal opgeleide Hästens adviseurs geven u graag een advies op maat, waarbij uw persoonlijke voorkeuren altijd centraal staan.

In onze prachtige beddenwinkel aan de Oudkerkhof kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van het gerenommeerde topmerk. Onze medewerkers zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed van Zweedse kwaliteit. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van deze handgemaakte matrassen en boxsprings. Ook vindt u de complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel.

Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze winkel. Brengt u dan snel een bezoek aan SlaapXpert, uw beddenwinkel in Utrecht.

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
Hästens Sfeer SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens Vividus
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: uw beddenwinkel in Utrecht

Zoekt een bed van hoogwaardige kwaliteit? Onze Hästens Store bevindt zich in hartje centrum Utrecht. De bijzondere ambiance van het historische stadspand, waar u in alle rust de Hästens collectie kunt beleven, en het deskundige team zijn drijfveren om deze bijzondere winkel te bezoeken. Ook het topmodel, de Hästens Vividus, is te bewonderen bij Hästens in Utrecht.

In de Hästens collectie kunt u kiezen voor een vlak bed of een elektrisch verstelbaar bed. Binnen ieder Hästens bedmodel kunt u diverse uitvoeringen en hardheden kiezen. Ons advies: neem wel de tijd voor een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak. Het kan namelijk zijn dat u zomaar een aantal uren aan het wegdromen bent. U bent van harte welkom om ons mét of zonder afspraak te komen bezoeken. In onze winkel zijn de verkoopadviseurs deskundig opgeleid. Ook bij rug- en nekklachten kunnen wij u helpen om een bed uit te zoeken dat optimaal aansluit bij uw wensen. Hästens Store Utrecht levert op basis van jarenlange ervaring een advies op maat!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Beddenwinkel SlaapXpert Utrecht biedt u de volgende voordelen:

Hästens - accessoires

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Koop uw bed bij
de slaapspecialist

U woont in de omgeving van Utrecht en bent dus op zoek naar een nieuw bed. De medewerkers van beddenwinkel SlaapXpert in het centrum van Utrecht nemen de tijd om goed te inventariseren wat uw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan de Hästens Store in de binnenstad.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Slapen SlaapXpert
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.