fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Doetinchem? Brengt u dan een bezoek aan SlaapXpert. In onze winkels vindt u hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en kussens van de topmerken Auping en Morgana.
In onze beddenzaken staan onze specialisten voor u klaar om u uitgebreid te adviseren voor een optimale nachtrust. Er is namelijk heel veel keuze en u heeft ongetwijfeld veel wensen en eisen. Onze ervaren en deskundige adviseurs kunnen u alles over onze bedden vertellen, maar vooral het ongeëvenaarde comfort van deze bedden laten ervaren!
Wij gaan voor kwaliteit en hebben daarom de beste merken in ons assortiment. Auping waakt al 130 jaar over de nachtrust door het vervaardigen van bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt voor hen. Morgana biedt de meest persoonlijke slaapoplossingen die zijn afgestemd op uw lichaamsprofiel. Wij inventariseren ieders ‘slaapgedrag’ door middel van de unieke Slaaptest.
SlaapXpert is dus uw beddenwinkel in Doetinchem!

SlaapXpert: uw beddenwinkel in Doetinchem

Zoekt u dus een nieuw bed in de regio Doetinchem? Dan bent u in onze beddenwinkels op de woonboulevard Doetinchem aan het juiste adres. Doordat we gerenommeerde merken in ons assortiment hebben, zoals Auping en Morgana, weet u zeker dat u straks geniet van een optimale nachtrust.
Wij zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen.
Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden.
In het geval u dus een bed van de hoogste kwaliteit en met de perfecte ondersteuning zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar het zelf en kom langs in deze winkel in Doetinchem!

Morgana Doetinchem

Waarom u kiest voor een bed van SlaapXpert

Wij zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Beddenwinkel SlaapXpert Doetinchem biedt u de volgende voordelen:

  • Slaapgarantie: niet goed, bed terug
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging, montage en meer!
  • Beste getest
  • Beste prijsgarantie

Uw bed kopen bij de specialist

SlaapXpert in Doetinchem is volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. In onze beddenwinkels nemen wij de tijd om goed te inventariseren wat uw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. U bent van harte welkom in onze winkels.

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058