Beddenwinkel Doetinchem

Zoek je naar een beddenwinkel in Doetinchem?

Breng dan een bezoek aan SlaapXpert. In onze winkels vind je hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen en kussens van de topmerken Auping en Morgana. In onze beddenzaken staan onze specialisten voor je klaar om je uitgebreid te adviseren voor een optimale nachtrust. Er is namelijk heel veel keuze en je hebt ongetwijfeld veel wensen en eisen. Onze ervaren en deskundige adviseurs kunnen je alles over onze bedden vertellen, maar vooral het ongeëvenaarde comfort van deze bedden laten ervaren!

Wij gaan voor kwaliteit en hebben daarom de beste merken in ons assortiment. Auping waakt al 130 jaar over de nachtrust door het vervaardigen van bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt voor hen. Morgana biedt de meest persoonlijke slaapoplossingen die zijn afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Wij inventariseren ieders ‘slaapgedrag’ door middel van de unieke Slaaptest.

SlaapXpert is dus jouw beddenwinkel in Doetinchem!

SlaapXpert - Morgana Store Doetinchem
Hoofdkussen - Morgana Beddenzaak Doetinchem
SlaapXpert - slaapadvies
Morgana Bedden - Slaapxpert
Morgana - Slaaptest
SlaapXpert - voordelen

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: jouw beddenwinkel in Doetinchem

Zoek je dus een nieuw bed in de regio Doetinchem? Dan ben je in onze beddenwinkels op de woonboulevard Doetinchem aan het juiste adres. Doordat we gerenommeerde merken in ons assortiment hebben, zoals Auping en Morgana, weet je zeker dat je straks geniet van een optimale nachtrust.

Wij zijn volledig uitgerust om je te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kun je bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom, wij voorzien je van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij jouw persoonlijke wensen. Zo kunnen wij je adviseren in jouw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden jouw lichaam bieden.

In het geval je dus een bed van de hoogste kwaliteit en met de perfecte ondersteuning zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Ervaar het zelf en kom langs in deze winkel in Doetinchem!

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. De beddenwinkels van SlaapXpert in Doetinchem bieden jou de volgende voordelen:

Auping - boxspring Tone

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Jouw bed in Doetinchem
kopen bij de specialist

SlaapXpert in Doetinchem is volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. In onze beddenwinkels nemen wij de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Je bent van harte welkom in onze winkels.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Morgana Bedden - Slaapxpert
Auping Boxspring - SlaapXpert
SlaapXpert - topper
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.