Beddenwinkel Amersfoort

Zoekt u een beddenwinkel in de omgeving van Amersfoort?

In het hart van deze stad vindt u de prachtige winkels van SlaapXpert. Wij zijn de regionale autoriteit op het gebied van optimale nachtrust en bieden bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van de topmerken Auping en Hästens.

U bent dus op zoek naar een nieuw bed. In onze prachtige winkels staan wij graag voor u klaar om u vrijblijvend te voorzien van een advies op maat. Ook in het geval u last heeft van rugklachten of een moeilijke slaper bent, kunt u bij ons terecht voor het ideale slaapcomfort. Onze ervaren specialisten vertellen u graag over de eigenschappen van onze bedden, boxsprings en matrassen. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort die aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

Brengt u daarom snel een bezoek aan SlaapXpert, uw beddenwinkel in Amersfoort, en ervaar het genot van een optimale nachtrust.

SlaapXpert - Auping Store Amersfoort
Auping Advies SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens Vividus
Auping Store Amersfoort - SlaapXpert
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: uw beddenwinkel in Amersfoort

Wilt u dus genieten van een goede nachtrust? SlaapXpert verkoopt alles op het gebied van slapen en uw slaapkamer inrichting. Onze beddenwinkel beschikt over een ruim aanbod waar u op uw gemak kunt rondkijken. Alle bedden en toebehoren van de merken Auping en Hästens zijn hier in alle rust te bekijken en zelfs te testen. Zo ervaart u de vele voordelen van de bedden, boxsprings en matrassen van deze hoogwaardige beddenfabrikanten.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij exact wat er noodzakelijk is om voor u het beste bed samen te stellen. Onze beddenspeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment bedden van gerenommeerde topmerken en samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het meest geschikt en toereikend is.

In het geval u dus een bed van de hoogste kwaliteit en met de perfecte ondersteuning van uw lichaam zoekt, bent u bij SlaapXpert in Amersfoort aan het enige en juiste adres!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed in de omgeving van Amersfoort, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Beddenwinkel SlaapXpert Amersfoort biedt u de volgende voordelen:

Auping Boxspring SlaapXpert

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Uw bed kopen bij
de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Amersfoort staan wij voor persoonlijk slaapadvies en oprechte aandacht voor onze klanten. Onze adviseurs kijken graag met u mee in de zoektocht naar het bed van uw dromen. Zo kunnen wij u adviseren keuzes als welk matras of topper het beste bij uw persoonlijke wensen past en welke ondersteuning de verschillende bedden, van de beste merken, uw lichaam bieden.

Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe bed. Komt u dus langs in onze beddenwinkel in Amersfoort!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
SlaapXpert - slaapadvies
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.