fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Zoek je de beddenspecialist in Doetinchem? Dan ben je bij SlaapXpert aan het enige juiste adres. Op de woonboulevard bij afslag 3 vanaf de snelweg A18 vind je onze Auping Store en Morgana winkel, waar de mooiste bedden staan opgesteld. Bij ons kun je terecht voor een advies op maat, waarbij jouw persoonlijke voorkeuren centraal staan.
In onze uitgebreide beddenwinkels vind je een zeer uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van de gerenommeerde topmerken Auping en Morgana. Onze medewerkers zijn totaal uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed van hoogwaardige kwaliteit. Ieder advies bij Morgana start met het digitale slaaptest. Dit is gratis en uniek. Hiermee krijgt iedereen een objectief en eerlijk advies. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van de verschillende typen matrassen en boxsprings. Ook vind je hier de complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel.
Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze winkels. Breng daarom snel een bezoek aan Auping en Morgana, de beddenspecialisten in Doetinchem.

SlaapXpert: de beddenspecialist in Doetinchem

Een goede nachtrust begint met goed en persoonlijk advies. Deze vind je bij de Auping Store en Morgana winkel in Doetinchem. Hier begeef je je namelijk in de wereld van slapen en een optimale nachtrust. In deze winkel kun je de collecties van deze hoogwaardige merken beleven. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je van een deskundig en persoonlijk advies te voorzien.
Iedereen is uniek en daar we zijn we ons bij Morgana en Auping van bewust. Wij hebben dan ook altijd een persoonlijke oplossing door bij Morgana op een comfortabele manier jouw SLAAP-DNA® te ‘meten’. Op basis van deze geheel objectieve meting zijn wij in staat je een slaapoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw lichaam. Dat garanderen wij je met onze 365 dagen slaapgarantie.
Ons welgemeende advies: neem wel de tijd voor een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak. Het kan namelijk zijn dat je zomaar een aantal uren aan het wegdromen bent. Je bent van harte welkom om ons mét of zonder afspraak te komen bezoeken. Als je een afspraak hebt gemaakt, weet je zeker dat onze beddenspecialist de tijd voor je heeft.

beddenspecialist doetinchem

Waarom jij kiest voor een bed van SlaapXpert

Wanneer je je bij onze winkel gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. De beddenwinkels van SlaapXpert in Doetinchem bieden jou de volgende voordelen:

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging, montage en meer!
  • Beste getest
  • Beste prijsgarantie

Jouw bed koop je bij SlaapXpert

Ben je dus op zoek naar een nieuw bed in de regio van Doetinchem? Dan zijn wij jouw beddenspecialist. De medewerkers van Auping en Morgana op de woonboulevard nemen de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan de Auping Store en Morgana winkel in Doetinchem.

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058