Beddenspeciaalzaak

SlaapXpert is jouw beddenspeciaalzaak.

Ben je op zoek naar een beddenspeciaalzaak in jouw buurt? Dan ben je bij SlaapXpert aan het juiste adres. Wij hebben al ruim honderd jaar ervaring in de slaapbranche en bieden de beste bedden, boxsprings, matrassen en toebehoren van de merken Auping, Hästens en Morgana aan. Deze merken zijn geselecteerd op basis van onze slaapvisie en niet andersom. We geloven dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust. Daarom bieden wij een op maat slaapadvies aan, specifiek gericht op jouw individuele slaapbehoeften. Dit bespaart je tijd én geld.

Onze missie is om iedereen te helpen een optimale nachtrust te krijgen. Of je nu last hebt van slaapproblemen of gewoon op zoek bent naar een comfortabelere slaapomgeving. Door ons te richten op jouw individuele slaapbehoeften kan er een oplossing worden gevonden die perfect aansluit bij jouw situatie. Een maatwerk advies leidt tot een significante verbetering van de slaapkwaliteit, waardoor jij je fitter, energieker en mentaal stabieler voelt. Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan één van onze beddenspeciaalzaken.

Auping Tone Sfeerbeeld SlaapXpert
Hästens 2000T Stelletje SlaapXpert
Morgana Beddenzaak Doetinchem - Showroom
SlaapXpert - slaapadvies
Hästens Slapen SlaapXpert
SlaapXpert - voordelen

Een goede nachtrust is essentieel

Over beddenspeciaalzaak SlaapXpert

Slaapxpert heeft bewust gekozen voor merkwinkels. In onze Auping Stores, Hästens Stores en Morgana conceptwinkel krijg je altijd het beste advies. Onze 23 enthousiaste slaapadviseurs zijn merkspecialisten, opgeleid door de merken zelf. Onze beddenspeciaalzaken staan in Amersfoort, Doetinchem, Duiven en Utrecht. De medewerkers zijn totaal uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed van hoogwaardige kwaliteit.

Wij vertellen je graag over de eigenschappen van de verschillende typen matrassen en boxsprings. Ook vind je hier de complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in hoogwaardig custom-made bedtextiel. Klantgerichtheid en ambassadeurschap staan centraal in onze beddenwinkels. Breng daarom snel een bezoek aan de slaapexpert die alles kan vertellen over jouw bed: SlaapXpert, jouw regionale beddenspeciaalzaak.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij één van onze winkels gaat oriënteren op een nieuwe bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

Hästens Store Amersfoort

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Jouw bed kopen
bij de slaapspecialist

Goed slapen is dus erg belangrijk voor je welzijn, net als gevarieerd eten en voldoende bewegen. Ieder mens is anders dat maakt het vak zo enorm boeiend.

Met onze persoonlijke aanpak gaan we gericht zoeken naar een passende oplossing voor jou. Bezoek één van onze inspirerende winkels in Amersfoort, Doetinchem, Duiven en Utrecht en ervaar wat voor jou de perfecte slaapoplossing is.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Auping Royal Sfeerbeeld SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - topper
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.