Beddenspeciaalzaak Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in Utrecht?

Dan bent u bij SlaapXpert aan het juiste adres. In onze Hästens Store in Utrecht vindt u bedden van de hoogste kwaliteit, waarover onze specialisten u graag uitgebreid adviseren. Er is namelijk heel veel keuze en u heeft ongetwijfeld veel wensen en eisen. Onze ervaren en deskundige adviseurs staan graag voor u klaar om u alles over onze bedden te vertellen, maar vooral om het ongeëvenaarde comfort van deze bedden te laten ervaren!

Wij zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.

Brengt u daarom snel een bezoek aan SlaapXpert, uw beddenspeciaalzaak in Utrecht.

SlaapXpert - Hästens Store Utrecht
Hästens Sfeer SlaapXpert
SlaapXpert - Hästens Vividus
SlaapXpert - Hästens advies
Hästens Store Amersfoort
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: uw beddenspeciaalzaak in Utrecht

Bent u dus op zoek naar een nieuw bed in de regio Utrecht? Gaat u dan naar een beddenspeciaalzaak en kies voor een gerenommeerd merk als Hästens. Zo weet u zeker dat u geniet van een optimale nachtrust. Dit is namelijk essentieel voor uw gezondheid en welzijn.

In het geval u daarvoor een bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot zoekt, bent u bij SlaapXpert aan het juiste adres! In onze vestiging in Utrecht bieden wij de beste Hästens bedden, waarover wij u alles kunnen vertellen. Onze adviseurs zullen u de verschillen in lighouding en kwaliteit laten ervaren. De bedden van Hästens zijn echte ambachtelijke, handgemaakte bedden waarbij alleen gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Ieder bed is voorzien van een dubbel of driedubbel veersysteem en dat zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw gehele lichaam.

De bedden die u zult vinden in onze winkel zijn van zeer hoge kwaliteit en onze medewerkers in Utrecht staan graag klaar om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe bed!

Uw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed in de omgeving van Utrecht, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Beddenspeciaalzaak SlaapXpert Utrecht biedt u de volgende voordelen:

Hästens - accessoires

Inspirerende winkel met uitgebreid aanbod

Hoogwaardig topmerk: Hästens

Innovatieve slaapoplossingen

Uitgebreid proefliggen

Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Koop uw bed bij
de slaapspecialist

Wij nemen bij SlaapXpert in Utrecht de tijd om goed te inventariseren wat de behoeftes en wensen zijn van onze klanten. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden. Ervaar het zelf en kom langs in deze Hästens Store in Utrecht.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Hästens - Herlewing
Hästens Store Utrecht Overzicht
Hästens - topmatrassen
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan uw verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.