fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in Amersfoort? Dan bent u bij SlaapXpert aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al meer dan 100 jaar verstand van slapen. De vierde generatie leidt het huidige familiebedrijf met onder meer twee beddenspeciaalzaken in Amersfoort met een zeer uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van topmerken Auping en Hästens.
Wij zijn volledig uitgerust om u te begeleiden in uw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen u graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Kortom, wij voorzien u van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij uw persoonlijke wensen.
Brengt u daarom snel een bezoek aan SlaapXpert, uw beddenspeciaalzaak in Amersfoort.

SlaapXpert: uw beddenspeciaalzaak in Amersfoort

Goed slapen is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, het meest belangrijk voor de beste prestaties. Want zonder goede slaap neemt u slechte beslissingen, maakt u sneller fouten en bent u een risico op de weg. Een goed bed is dus van levensbelang. Dat begrijpen wij bij SlaapXpert in Amersfoort als geen ander.
Door onze jarenlange expertise op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij precies wat er nodig is om voor u het beste bed samen te stellen. Onze beddenspeciaalzaak biedt een uitgebreid aanbod bedden van de gerenommeerde topmerken Auping en Hästens. Samen met u kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor u het beste is.
Een goede nachtrust is dus essentieel voor uw gezondheid en welzijn. In het geval u daarvoor een bed van de hoogste kwaliteit en met het perfecte liggenot zoekt, bent u bij SlaapXpert in Amersfoort aan het juiste adres!

slaapadvies amersfoort

Uw voordelen bij SlaapXpert Amersfoort

Wanneer u zich bij ons gaat oriënteren op een nieuw bed in de omgeving van Amersfoort, staan de beste specialisten voor u klaar die u van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Beddenspeciaalzaak SlaapXpert Amersfoort biedt u de volgende voordelen:

  • Inspirerende winkels met uitgebreid aanbod
  • Hoogwaardige topmerken: Auping en Hästens
  • Innovatieve slaapoplossingen
  • Uitgebreid proefliggen
  • Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen

Uw bed kopen bij de slaapspecialist

Bij SlaapXpert in Amersfoort staan wij voor persoonlijk slaapadvies en echte aandacht voor onze klanten. Onze adviseurs kijken graag met u mee in de zoektocht naar uw perfecte bed. Zo kunnen wij u adviseren in uw lighouding en de ondersteuning die de verschillende bedden uw lichaam bieden.
Wij staan graag voor u klaar voor het beste advies omtrent uw nieuwe bed. Komt u dus langs in onze beddenspeciaalzaak in Amersfoort voor een slaapadvies op maat!

Maak een afspraak

Hästens Amersfoort

Gratis check-up service

Voldoet uw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wilt u graag weten of uw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij u thuis voor een check-up van uw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven u een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor uw huidige bed bepalen indien u een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heeft u een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kunt u gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs uw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058