Bedden

Bedden kopen bij de specialist?

Dan ben je bij SlaapXpert aan het goede adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van de topmerken Auping, Hästens en Morgana.

Wij hebben alles in huis om jou perfect te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen je graag over de verschillende eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast kun je bij ons terecht voor complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen. Wij nemen écht de tijd om goed te inventariseren wat de behoeftes en wensen zijn van onze klanten op het gebied van een bed. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om onze expertise en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te geven. Kortom, wij voorzien je van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij jouw persoonlijke wensen.

Kom langs in onze winkels met bedden van topmerken en wij zorgen dat je straks kunt genieten van een optimale nachtrust.

SlaapXpert - slaapadvies
Morgana Beddenzaak Doetinchem - Showroom
Hästens Store Amersfoort
Morgana BS4 Serie
SlaapXpert - slaapadvies
Hästens - Eala

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor alle droombedden

Goed slapen is heel belangrijk voor de beste prestaties. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je sneller fouten en ben je een risico op de weg. Wij weten dit bij SlaapXpert maar al te goed en denken dan ook graag met je mee.

Onze beddenwinkels bieden een uitgebreid aanbod in iedere prijsklasse. Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het beste is. Auping, Hästens en Morgana zijn de merken die onze slaapvisie onderstrepen. Waarom deze merken? Auping waakt al 130 jaar over de nachtrust doordat ze bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit aanbieden. Elk detail telt. Hästens bedden staan bekend om hun boxsprings en matrassen met alleen natuurlijke materialen, zonder enige synthetische toevoegingen. Hierdoor zijn de bedden zeer duurzaam en hebben een uitstekende vocht- en warmteregulatie. Morgana biedt dan weer slaapoplossingen die zijn afgestemd op jouw lichaamsprofiel. De adviseurs nemen rustig de tijd voor iedere klant en inventariseren grondig ieder ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om zo te helpen de best passende slaapoplossing te vinden.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij onze winkel gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

SlaapXpert - witte ruis

Slaapgarantie

Gratis check-up

Gratis slaaptest

Gratis bezorging, montage en meer!

Beste prijsgarantie

Jouw bedden kopen
bij de slaapspecialist

Als regionale slaapexpert zijn wij volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings van de topmerken Auping, Hästens en Morgana. Wacht dus niet langer. Je bent van harte welkom om ons mét of zonder afspraak te komen bezoeken in onze winkels in Amersfoort, Doetinchem en Duiven en Utrecht.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

SlaapXpert - Hästens bedlinnen
SlaapXpert - slaapadvies Morgana
SlaapXpert - topper
SlaapXpert - schouderklachten slapen
Handmade Stitch Slaapxpert

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.