fbpx
6

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Wil je graag een bed kopen? In dat geval ben je bij SlaapXpert aan het enige juiste adres. Bij ons kun je namelijk terecht voor een zeer uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van de topmerken Auping, Hästens en Morgana.
Bij ons slaag je gegarandeerd. Wij hebben immers alles in huis om jou perfect te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed en de bijbehorende accessoires. Onze ervaren medewerkers vertellen je graag uitvoerig over de verschillende eigenschappen van onze matrassen en boxsprings. Daarnaast vind je bij ons complete boxspring combinaties, ledikanten, kussens en bedlinnen.
Wij nemen écht de tijd om goed te inventariseren wat de behoeftes en wensen zijn van onze klanten op het gebied van een bed. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze expertise en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te geven. Kortom, wij voorzien je van het beste advies over slaapcomfort aansluitend bij jouw persoonlijke wensen.
Kom langs in onze winkels met bedden van topmerken en wij zorgen dat je straks kunt genieten van een optimale nachtrust.

SlaapXpert: voor jouw bed

Een goede nachtrust is essentieel voor de beste prestaties in het dagelijkse leven. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je sneller fouten en ben je een risico op de weg. Wij weten dit bij SlaapXpert maar al te goed en denken dan ook graag met je mee in de zoektocht naar het mooiste bed van jouw wensen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.
Onze beddenwinkels bieden een uitgebreid aanbod in iedere prijsklasse. Samen met jou kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het beste is. Auping, Hästens en Morgana zijn de merken die onze slaapvisie onderstrepen. Auping waakt al 130 jaar over de nachtrust doordat ze bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit aanbieden. Elk detail telt. Hästens bedden staan bekend om hun boxsprings en matrassen met alleen natuurlijke materialen, zonder enige synthetische toevoegingen. Hierdoor zijn de bedden zeer duurzaam en hebben een uitstekende vocht- en warmteregulatie. Morgana biedt dan weer slaapoplossingen die zijn afgestemd op jouw lichaamsprofiel. De adviseurs nemen rustig de tijd voor iedere klant en inventariseren grondig ieder ‘slaapgedrag’ en voorkeuren om zo te helpen de best passende slaapoplossing te vinden.

Beste getest Morgana

Jouw voordelen bij SlaapXpert

Wanneer je je bij één van onze winkels gaat oriënteren op een nieuwe boxspring, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

  • Slaapgarantie
  • Gratis check-up
  • Gratis slaaptest
  • Gratis bezorging, montage en meer!
  • Beste prijsgarantie

Jouw bed kopen bij de slaapspecialist

Ben je dus op zoek naar een nieuw bed van de hoogste kwaliteit? Dan zijn wij jouw beddenspecialist. De medewerkers van Auping, Hästens en Morgana nemen de tijd om goed te inventariseren wat jouw behoeftes en wensen zijn. Ieder mens is uniek en wij zien het als onze taak om met onze kennis en ervaring de beste persoonlijke slaapoplossing te adviseren. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan onze beddenwinkels.

Maak een afspraak

Check-up Auping

Hästens bedden

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058