Auping bed

Een Auping bed is gemaakt met liefde.

Gemiddeld slapen we één derde van ons leven. Dit betekent dus dat jij per week, per maand en zelfs jouw gehele leven heel wat uren in bed doorbrengt. Dat begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander en daarom bieden wij bedden van het merk Auping aan. Auping biedt innovatieve en duurzame bedden die je slaapcomfort verbeteren. Het Nederlandse merk, gevestigd in Deventer, is al meer dan 125 jaar actief in de beddenbranche en staat bekend om zijn kwaliteit en technologie. Een Auping bed kopen betekent dat je een bed krijgt dat is ontworpen voor de beste slaapkwaliteit.

Als je voor een Auping bed kiest, krijg je een unieke combinatie van kwaliteit, comfort en duurzaamheid. De bedden zijn gemaakt de beste en meest duurzame materialen zoals koudschuim en pocketvering, wat zorgt voor optimaal ligcomfort. Daarnaast biedt Auping een veelzijdigheid aan slaapstanden, waarmee je je bed aan kan passen aan je eigen slaappatroon. De producten van Auping kun je eindeloos personaliseren en helemaal naar jouw wens samenstellen. De verschillende stoffen, hoofdborden en kleuren geven honderden mogelijkheden.

Auping Bed Sfeerbeeld SlaapXpert
Auping Tone Sfeerbeeld SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies
Auping - boxspring Original
Auping Store Amersfoort - SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies Auping

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: ruime collectie Auping bedden

Wij hebben in onze Auping Stores in Amersfoort, Doetinchem en Duiven een ruime collectie van vijf bedden: bed Noa, bed Royal, bed Essential, bed Auronde en bed Original. Alle Auping producten die wij aanbieden staan garant voor kwaliteit en comfort. De Auping bedden worden met de hand gemaakt in onze fabriek in Deventer. Er wordt niet aan massaproductie gedaan, maar elk bed wordt op bestelling gemaakt. Hierdoor kun je veel persoonlijke wensen aan jouw bed toevoegen. Zo zijn alle Auping bedden in ons assortiment aan te passen naar jouw wensen.

Kom langs in één van onze Auping Stores en laat je inspireren door onze complete collectie aan matrassen, bedden en boxsprings. Ook voor dekbedden, bedbodems, kussens en bedtextiel kun je terecht bij onze winkels. Krijg deskundig en persoonlijk matrasadvies van onze Auping slaapadviseurs. Probeer in alle rust onze matrassen uit en ondervindt het verschil tussen een boxspring of spiraalbodem. Maak je bezoek compleet met een styling advies. Vergelijk stoffen en combineer kleuren en richt samen met onze adviseurs jouw droomslaapkamer in.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij onze winkel gaat oriënteren op een nieuw bed, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Als je kiest voor Auping profiteer je van de volgende voordelen:

Auping Amersfoort SlaapXpert

Tijdloos design

De best ventilerende matrassen

Duurzaam geproduceerd in Deventer, Holland

Ontmoet Somnox, de eerste slaaprobot

Alles voor een goede nachtrust

Bezoek onze Auping Stores

Onze slaapadviseurs gaan voorafgaande jouw aankoop met je in gesprek, om jouw slaapwensen optimaal te kunnen inventariseren. Daarnaast kun je bij de Auping Stores in Amersfoort, Doetinchem en Duiven uitgebreid proefliggen, waarbij we met je meekijken en samen beslissen welk Auping bed het beste bij jouw slaapgewoontes en houding past.

Koop je een bed bij één van onze Auping Stores, dan kun je ervan uitgaan dat je eindigt met het ultieme bed, dat perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Ervaar het zelf!

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Auping Store Duiven - SlaapXpert
Auping Boxspring - SlaapXpert
SlaapXpert - Auping toppers accessoires
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - Auping Noa

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.