fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Topmatrassen

Een boxspringmatras gaat altijd in combinatie met een topmatras. Een topmatras bepaalt vooral het ligcomfort en de boxspringmatras bepaalt vooral wat goed voor je is op het gebied van ergonomie.

Topmatras als veelzijdige oplossing
Eén grote tweepersoonstopper bovenop 2 losse eenpersoons matrassen, zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van de ruimte tussen de 2 onderliggende matrassen. Daarnaast ontlast een topmatras de onderliggende matrassen, waardoor deze langer mee kunnen gaan.

Iedere dag een fris bed
Auping topmatrassen bestaan uit verschillende hoogwaardige materialen, die ademend en ventilerend zijn. Alle topmatrassen zijn beschikbaar met een afritsbare bovenkant die je kunt wassen voor een fris gevoel.

Waarom een topmatras van Auping

Een Auping topmatras heeft vele voordelen. De voordelen van een Auping topmatras zijn:

  • De Auping topmatrassen zorgen voor extra comfort.
  • Je hoeft Auping matrassen en toppers nooit te keren of te draaien, dankzij het fixeersysteem. Dit zorgt ervoor dat het matras en de topper niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.
  • De Auping topmatrassen zijn ook beschikbaar in een splittopper variant, dit betekent dat je het hoofdeind van de boxsprings afhankelijk van elkaar kunt verstellen.
  • Een Auping topmatras heeft een goede ventilatie. Dit zorgt voor een beter slaapklimaat en een frisser gevoel als je wakker wordt.
  • De Auping topmatrassen zijn gemaakt van duurzame materialen.
  • De Auping topmatrassen zijn hygiënisch dankzij de afritsbare tijk.
  • De Auping topmatrassen zijn voorzien van een fixeersysteem van knopen en lussen om de topper aan de matras te bevestigen. Zo voorkom je dat de topper gaat verschuiven, ook als je gebruik maakt van het elektrisch verstellen.

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058