fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Spiralen

Een goede bedbodem is belangrijk tijdens het slapen. Doordat jij én je matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan jouw matras ook beter ademen. Hierdoor houd jij je matras lekker lang goed.

Al onze bedbodems zijn spiraalbodems. Een spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Doordat de spiraalbodem voor 80 procent open is, ventileert hij extra goed. Daarnaast heeft de spiraalbodem meer dan 10.000 drukpunten, die voor de juiste veerkracht zorgen en jouw lichaamsdruk verdelen.

Al onze elektrisch verstelbare bodems zijn “Smart”. Ze doen meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer wakker te liggen door je snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die je rustig wekt. Deze kun je aansluiten op alle andere slimme apparaten in huis.

Offerte aanvragen

De voordelen van een Auping spiraalbodem

  • Beste ventilatie. Doordat de spiraalbodem 80% open ruimte heeft voor lucht, ventileert hij beter dan elke andere bedbodem. Waardoor je matras ook lang goed blijft.
  • Perfecte ondersteuning. De dwarsgespannen spiraal zorgt, met haar 10.000 ondersteuningspunten, voor de perfecte ondersteuning.
  • Duurzaam. De spiraalbodem wordt gemaakt van ijzersterk staal, waardoor je er een leven lang op kan wegdromen.

Je kunt onze spiraalbodems ook in een verstelbare variant krijgen. Een verstelbaar bed is extra fijn als je bijvoorbeeld rugpijn of een vervelende kriebelhoest hebt. Of natuurlijk als je lekker wil lezen of Netflixen. Je kunt zelf kiezen wat je wil verstellen: het rugdeel, de benen of het hoofdeinde. Of alle drie, dat kan natuurlijk ook.

Offerte aanvragen


Elektrisch verstelbare bedbodem

Smart base 3M

Bij de Smart base 3M kan je zowel het rugdeel, voetendeel als hoofdeinde elektrisch verstellen. Deze Smart base biedt het meeste comfort van alle Smart bases. En dat wil wat zeggen. Voor de optimale zithouding kan je ook het hoofdeinde verstellen, waardoor je nekspieren helemaal kunnen ontspannen. Laat dat extra kussen voor achter je hoofd maar lekker zitten dus.


Elektrisch verstelbare bedbodem

Smart base 2M

Bij de Smart base 2M verstel je zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch. De knieknik in het zitgedeelte zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug, waardoor je niet onderuit schuift en dus nóg iets lekkerder zit in bed. Daarnaast staat er minder druk op je onderrug en ontspan je beter als je bijvoorbeeld een boekje aan het lezen bent. Of als je een ontbijtje op bed krijgt van je geliefde.


Elektrisch verstelbare bedbodem

Smart Base 1M

De Smart base 1M heeft een rugdeel dat je elektrisch kan verstellen en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Door het ruime zitdeel van de spiraalbodem zit je altijd lekker én kan je matras zich goed vormen in verstelling. Met de Smart base 1M kan je al genieten van smart functies zoals de anti-snurkfunctie en een slimme wekker.


Handverstelbare bedbodem

Spiraalbodem

De hand-verstelbare spiraalbodem heeft een rug- en een voetendeel dat je met de hand kan verstellen. Geniet van je ontbijtje op bed terwijl je comfortabel tegen je verhoogde rugdeel zit. Als je je bed wil verstellen, maar je geen motoren onder je bed wil, is deze bodem de perfecte oplossing.


Vlakke bedbodem

Spiraalbodem

Uitgerust en fris wakker worden doe je met dit vlakke bedbodem. Door de 80% open structuur van de spiraalbodem is er veel ruimte voor aanvoer van schone en frisse lucht.

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058