fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Over Auping

Al in 1888 startte Johannes Auping met een smederij in de binnenstad van Deventer. Nu ruim 130 jaar later worden de bedden -en boxsprings van Auping nog steeds in Deventer Holland geproduceerd.

Vakmanschap en kwaliteit

De vakmensen van Koninklijke Auping werken iedere dag met passie en kennis aan matrassen, bedden en boxsprings. De kwaliteitseisen liggen hoog in de ultramoderne en nagenoeg CO2 neutrale fabriek in Deventer.  Kies je voor Auping dan ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.

Goed slapen volgens Auping

Wie goed slaapt merkt dat aan alles; je bent alerter, je hebt meer energie en een goed humeur. Je bent wakker. Een goed bed helpt je om goed te slapen. We draaien in onze slaap wel 30 keer per nacht en verliezen zo’n 350cc vocht. Voor een goed slaap is het belangrijk dat je bed je lichaam optimaal ondersteund en dat je bed voldoende goed ventileert.

Auping Store

Een energieke dag begint met een goede nachtrust. Een goede nachtrust begint met een goed en eerlijk advies. Onze Auping Store adviseurs zijn gecertificeerde specialisten die maar één ding willen bereiken en dat is u een goede nachtrust bieden.

Wat kunt u verwachten bij Auping Store

  • Het volledige Auping assortiment in één winkel
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Snelle levertijd
  • Gratis montage en instructie van uw nieuwe bed
  • Door Fysius Rugexperts gecertificeerde slaapadviseurs
  • De allerbeste service door korte lijntjes met de fabriek

Hockey

Koninklijke Auping is partner van de KNHB en steunt daarmee het Nationale Dames en Heren team. Ook lokaal zijn een aantal Auping winkels actief met hockey sponsoring.

Auping Store Amersfoort sponsort: De Amersfoortse hockeyclub AMHC
Auping Store Duiven sponsort: De Arnhemse hockeyclub Upward
Auping Store Doetinchem sponsort: De Doetinchemse hockeyclub DHC

Leden van de hockeyclub krijgen met een Auping clubpas 10% voordeel bij de Auping Store en daarnaast sparen ze mee voor de club want Koninklijke Auping doneert 5% van de orderwaarde aan de club voor de aanschaf.

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058