fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Lees hier de ervaringen die klanten hebben met onze Auping Stores. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak of kom rechtstreeks naar  één van onze Auping winkels in Amersfoort, Doetinchem of Duiven.

Familie Winters

Adres

Cartograaf 80
6921 EZ Duiven

Contact

0316 745 542
auping.duiven@slaapxpert.nl

Familie Winters

“Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe Aupingbed. Het slaapt fantastisch. We werden heel vriendelijk geholpen door een mevrouw die zeer vakkundig was.. Onze levering moest ivm verhuizing iets worden uitgesteld, maar dat was geen enkel probleem. De transporteur gaf een nummer waar we ons konden melden wanneer het tijdstip daar was. De levering en de montage was ook keurig verzorgd. Geheel conform onze verwachtingen. De bedden zijn inderdaad niet goedkoop, maar het geld meer dan waard. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.”

B. Tiecken

“Kort geleden twee nieuwe Auping Matrassen gekocht bij Auping te Doetinchem. Na kundig en professioneel advies van de Auping medewerker was ik er snel uit. De medewerker wist precies waar ze het over had, wat gelijk staat aan de kwaliteit van het Auping matras durf ik na 2 maanden te zeggen. Tevens is de bezorgdienst van Auping erg betrouwbaar en netjes geregeld. Al met al een beddenwinkel voor de slaapliefhebber.”
B. Tiecken

Adres

Doetinchemseweg 95
7007 CB Doetinchem

Contact

0314 325 092
auping.doetinchem@slaapxpert.nl
Tako & Judith

Adres

Limburgsestraat 13
3812 NN Amersfoort

Contact

033 303 0417
auping.amersfoort@slaapxpert.nl

Tako & Judith

“Al ruim een half jaar waren we aan het zoeken naar een nieuw bed. Toen we onze keuze hadden gemaakt, stapten we (omdat mijn schoonmoeder zo tevreden is over haar nieuwe Auping bed) toch nog even Auping plaza in Amersfoort binnen. Joost, je nam ons mee in een zoektocht naar koninklijk slapen.. We hebben gelachen, gedronken en na een dag waren we er zeker van dat dit ons bed moest worden. Het bed is prachtig en het slaapt echt heerlijk! Ook in de nazorg span je de kroon, om mijn twijfel over het kussen weg te nemen nodigde je ons gelijk weer uit om een vergelijking te maken. Niks anders dan lof, bedankt voor alles!”
Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058