fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test
Hästens
Auping

Wij maken graag tijd voor u vrij in één van onze Auping plaza's.

Afspraak inplannen
Morgana
Kim

Adres

Doetinchemseweg 95
7007 CB Doetinchem

Contact

0314 325 092

Kim

“Zeer deskundig en vriendelijk/geduldig personeel. Ik heb me geen moment vervelend gevoeld dat ik maar niet kon beslissen, hierdoor het juiste matras gekocht en slaap er heerlijk op. Het is echt een aanrader om naar Auping Plaza in Doetinchem te gaan!”

Familie Berendsen

“Bijna 3 jaar geleden hadden wij twee complete boxsprings aangeschaft in filiaal Doetinchem. Na verloop van tijd ontstond er in de boxspring een kuiltje/uitholling van het liggen. Contact opgenomen met het filiaal en direct werd er een service afspraak ingepland. Service monteur kwam langs ter beoordeling en dezelfde week nog is er telefonisch contact met ons opgenomen en mochten wij geheel kosteloos twee nieuwe boxsprings in het filiaal komen uitzoeken! Kijk dit noem ik nog eens service! Helaas is bij veel bedrijven service ver te zoeken.......mocht je deze tegenwoordig al krijgen! Team Auping Plaza Doetinchem ga zo door! Wij zijn zeer tevreden en komen de volgende keer zeker weer bij jullie terug. Mijn complimenten.”
Familie Berendsen

Adres

Doetinchemseweg 95
7007 CB Doetinchem

Contact

0314 325 092
Theo

Adres

Doetinchemseweg 95
7007 CB Doetinchem

Contact

0314 325 092

Theo

“Het bezoek van verschillende beddenzaken maakt de keuze voor een nieuw bed niet makkelijk. Allemaal hebben ze zo hun eigen verkoopspraatje en 15 verschillende matrassen. Totdat je bij Auping Plaza in Doetinchem binnenloopt; geen lange praatjes, duidelijke opties in aangegeven budget en je weet dat je kwaliteit koopt. De beste keuze, het bed is perfect!”