fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Alles wat we doen bij Auping is gericht op het brengen van rust. Want wie slecht slaapt merkt dat aan alles. Daarom denken wij graag met je mee. Want wij geloven dat een uitgerust wereld een mooiere wereld is. Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als er iemand met verstand van zaken met je meedenkt. Onze slaapadviseurs staan in dat geval uiteraard voor je klaar in onze beddenwinkels. Daarnaast kun je ook bij onze klantenservice terecht voor al je vragen over je bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die jou het beste past.

Gratis check-up

Jouw nieuwe bed is vervaardigd van de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen. Daarom heeft het verzorging en onderhoud nodig. SlaapXpert biedt een gratis servicebeurt aan voor jouw bed, de zogenaamde check-up.

Wat doen we precies?

  • Het topdekmatras controleren.
  • De matrassen masseren, draaien en/of keren en controleren.
  • De dekbedden luchten.
  • De luchtvochtigheid controleren.
  • Het frame, bevestigingspunten en bewegende delen (bij verstelbaar bed) controleren.
  • De verstelbaarheid en vervangen batterijen (indien van toepassing) controleren.

Plan een check-up in

Slaapadviseur

Onderzoek wijst uit dat 74% van de Nederlanders het nut van een goede nachtrust onderschat. Een comfortabel bed en het juiste matras kunnen het verschil maken. Dat begrijpen wij als geen ander. Loop daarom bij ons binnen om het bed van jouw dromen te testen. Wij hebben diverse boxsprings op voorraad die bij je thuis getest kan worden. Deze bezorgen we gratis bij je thuis en halen we weer op als je zeker bent over jouw keuze. Of we laten hem staan als jij hier tevreden over bent!

Maak een afspraak in de beddenwinkel met een slaapadviseur, zodat deze tijd voor je vrijmaakt. Je kunt hier verschillende type bedden uitproberen. Hiermee ervaar je zelf de verschillen tussen bijvoorbeeld een stevig en zacht matras, een traagschuim- en pocketveermatras en een boxspring met matras en met gestoffeerd matras plus topmatras. Zorg ervoor dat je de tijd hebt om dit rustig te ervaren.

Gratis adviesgesprek

Onderhoud

SlaapXpert gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment bedden en matrassen en bieden niet alleen een slaapadvies op maat, maar we komen ook bij je langs voor levering, advies en onderhoud van jouw bed! Eén dag in de week rijden wij door heel de regio en brengen wij onze klanten een bezoek voor onze dienstverlening.

Heb je dus advies of onderhoud nodig van jouw bestaande bed? Of wil je graag jouw bed bij je thuis geleverd hebben? Dan komen wij graag bij je langs. Hiervoor dien je wel een afspraak te maken met onze mensen.

Plan een afspraak

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058