Zaterdag 18 november tussen 11:00 en 17:00 uur

Fysius events

Kom op zaterdag 18 november tussen 11:00 en 17:00 uur naar onze Auping Stores voor ergonomisch matrasadvies met Fysius Rugexperts.

Zeker weten dat het goed ligt? Iedereen is nét even anders, daarom is een goed matras ook persoonlijk. Een matras moet lekker liggen, maar ook passen bij jouw lichaamsbouw en slaaphouding. Bij het gratis en vrijblijvend matrasadvies vertellen we je alles over jouw wervelkolom en de juiste matrasondersteuning.

Maak online een afspraak en ontvang een gratis tweepersoonsdekbedovertrek naar keuze cadeau (ter waarde van € 179,95) bij een aankoopbedrag vanaf € 995,

Kom je ook?
We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale matras. Je bent van harte welkom bij onze Auping Stores.

Auping Fysius Events November 2023

ONZE VESTIGINGEN

Bezoek onze Auping Stores

Auping Store

Amersfoort

18-11-2023
11:00 – 17:00 uur

Auping Store

Doetinchem

18-11-2023
11:00 – 17:00 uur

Auping Store

Duiven

18-11-2023
11:00 – 17:00 uur

Auping Fysius SlaapXpert
Auping Advies Medewerker SlaapXpert
SlaapXpert - voordelen

De waarde van rust

Samenwerking Auping & Fysius Rugexperts

De waarde van rust kennen we bij Auping al heel lang. Voor een goede nachtrust zijn een matras en hoofdkussen die samen de juiste ondersteuning bieden essentieel. In onze winkels kun je terecht voor deskundig matrasadvies door een door Auping Academy opgeleide adviseur. Hiervoor werkt Auping al jaren samen met Fysius Rugexperts, expert op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten met behandelcentra door heel Nederland.

De gediplomeerde fysiotherapeuten van Fysius Rugexperts trainen onze adviseurs in het bieden van een compleet en ergonomisch onderbouwd matrasadvies. Zo zorgen we ervoor dat jij ’s nachts optimaal uitrust op een manier dat past bij jouw lichaam.

Fysius Rugexperts

Iris ter Maat – Fysiotherapeut bij Fysius Rugexperts en ergonomietrainer bij Auping Academy

“Bij Fysius Rugexperts houden we ons bezig met het behandelen van alle soorten rugklachten, waarbij de grootste groep patiënten chronische, terugkerende rug- en bekkenklachten heeft. Met name bij terugkerende klachten ligt de oorzaak vrijwel altijd in iets wat ze in het dagelijks leven doen. Dat kan een slechte slaaphouding of een niet passend matras zijn. Een fysiotherapeut heeft wel invloed op de slaaphouding, maar niet op het matras en het kussen. Dat maakt de samenwerking tussen Auping en Fysius Rugexperts zo mooi. Onbewust neem je in je slaap snel een houding aan die lekker ligt, maar misschien niet de beste houding is. Wanneer een matras het lichaam op de juiste punten ondersteunt, stimuleert deze je om een goede houding aan te nemen.”

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.