fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Op zoek naar het beste Auping bed? Bij Auping Duiven vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige bedden, boxsprings, matrassen, topmatrassen en dekbedden. Wij zijn experts op het gebied van slapen en onze specialisten aan de Cartograaf in Duiven staan graag voor jou klaar om je te voorzien van het beste advies bij de aankoop van jouw nieuwe bed. Je brengt immers een groot gedeelte van je leven door in bed, dus het is belangrijk dat jouw bed precies past bij jouw wensen en slaaphouding. Daarom kun je bij ons uitgebreid proefliggen en gaan we met je in gesprek om je te voorzien van het beste advies bij het kopen van jouw Auping bed.

Auping bed in Duiven kopen

Raak geïnspireerd bij Auping Store Duiven! In onze Auping Store kun je volop rondkijken en inspiratie opdoen voor jouw nieuwe slaapkamerinrichting. Tussen ons ruime aanbod vind je vast wat je zoekt en met het advies van onze specialisten zul je lang genieten van je nieuwe aankoop!
Omdat ieder persoon uniek is en andere wensen heeft als het aankomt op slapen, is het belangrijk om een bed te kiezen dat precies past bij jou en je wensen. Al 130 jaar vind je bij Auping het ultieme slaapcomfort. Alles van Auping is duurzaam en veilig voor mens en milieu, en elk detail telt bij de ontwikkeling van onze bedden. Naast bedden en toebehoren vind je hier bijpassende meubels, zoals nachtkastjes, poefen en sierkussens. Kom gerust langs bij Auping in Duiven en raak geïnspireerd!

Auping Duiven

Jouw voordelen bij Auping Duiven

Koop je jouw bed bij Auping Duiven? Dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Een inspirerende winkel met uitgebreid assortiment
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Duurzame bedden van hoge kwaliteit
  • Hoge klantwaardering op Opiness.nl
  • Service aan huis

Koop jouw bed bij de Auping specialist

Wanneer je jouw bed of boxspring koopt bij Auping Duiven, zullen onze specialisten je uitgebreid adviseren bij de aankoop van jouw nieuwe bed. We gaan met je in gesprek om zo te analyseren wat jouw wensen zijn en waar je rekening moet houden bij het aanschaffen van een bed en/of matras. Omdat iedereen een andere slaaphouding en andere slaapgewoontes heeft, is het belangrijk dat we bij Auping Store Duiven echt de tijd nemen om jou te assisteren bij jouw aankoopproces. Daarom kun je bij ons uitgebreid proefliggen op verschillende combinaties. Zo komen we samen tot het bed waarop jij van een perfecte nachtrust kunt genieten!

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Fysius Rugexperts

De Auping Store in Duiven heeft een samenwerkingsverband met Fysius Rugexperts. Enkele keren per jaar zijn de fysiotherapeuten van Fysius een dag in de Auping winkel om ergonomisch ligadvies te geven in samenwerking met onze eigen slaapadviseurs. Alle Slaapadviseurs in Duiven zijn tevens Fysius gecertificeerd. Dit certificaat wil zeggen dat zij een training van Fysius hebben gevolgd over het herkennen van lichamelijke aandoeningen die van invloed kunnen zijn op de nachtrust. Hierdoor zijn de gecertificeerde adviseurs van Auping Duiven nog beter in staat om een deskundig en persoonlijk matrasadvies te geven.

Meer informatie

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058