fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Op zoek naar een Auping Store bij jou in de buurt? Bij Auping Doetinchem vind je een breed assortiment in een inspiratievolle omgeving, waar we voor jou klaarstaan om het perfecte bed te vinden!
Bij de aankoop van een bed of boxspring is het belangrijk om te kijken naar jouw stijlwensen, maar ook zeker om een combinatie te vinden waarop je het ultieme slaapcomfort zult ervaren. We brengen veel tijd van ons leven in bed door, en daardoor is het extra belangrijk dat een bed ondersteunend is voor jouw lichaamstype. Bij Auping Store Doetinchem, dat zich bevindt op de woonboulevard, staan we voor je klaar om samen met jou de beste keuze te maken in de aankoop van jouw nieuwe bed!

Auping bed in Doetinchem kopen

Bij het kopen van een Auping bed, weet je altijd dat je een kwaliteitsbed aanschaft. Bij Auping Doetinchem vind je een breed aanbod aan Auping bedden en boxsprings, waardoor je altijd een bed zult vinden dat bij jou past. Bedden van Auping worden in Deventer gemaakt en zijn eigentijds, stijlvol en duurzaam. Onze bedden gaan lang mee en geven je altijd de ondersteuning die jij nodig hebt. In onze inspirerende winkel vind je altijd het bed waar je naar zoekt. Bij Auping heb je het voordeel dat, welk bed je ook kiest, je zult genieten van uitstekende kwaliteit en een stijlvolle uitstraling.

Auping Doetinchem

Jouw voordelen bij Auping Doetinchem

Maak je een afspraak bij Auping Store Doetinchem of kom je zomaar binnenlopen? Dan kun je uitgaan van onze voordelen:

  • Een inspiratievolle winkel
  • 130 jaar Nederlands vakmanschap
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Duurzame, kwalitatieve producten
  • Gastvrije winkel

Koop jouw bed bij de Auping specialist

Bij Auping Store Doetinchem snappen wij dat het kopen van een nieuw bed niet zomaar een aankoop is. Een goed bed gaat lang mee. Het is dus belangrijk dat je al die jaren van een optimaal slaapcomfort geniet. Onze specialisten gaan voorafgaande jouw aankoop me je in gesprek, om jouw slaapwensen optimaal te kunnen inventariseren. Daarnaast kun je bij Auping Doetinchem uitgebreid proefliggen, waarbij we met je meekijken en samen beslissen welke boxspring of bed combinatie het beste bij jouw slaapgewoontes en houding past.
Koop je een boxspring of bed bij Auping Store Doetinchem, dan kun je ervan uitgaan dat je eindigt met het ultieme bed, dat perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen!

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Fysius Rugexperts

De Auping Store in Doetinchem werkt samen met Fysius Rugexperts. Een paar keer per jaar zijn de fysiotherapeuten van Fysius een dag in de Auping winkel aanwezig om ergonomisch ligadvies te geven in samenwerking met onze eigen slaapadviseurs. Alle Slaapadviseurs van onze Auping winkel in Doetinchem zijn tevens Fysius gecertificeerd. Dit certificaat wil zeggen dat zij een training van Fysius hebben gevolgd over het herkennen van lichamelijke aandoeningen die van invloed kunnen zijn op de nachtrust. Hierdoor zijn de gecertificeerde adviseurs van Auping Doetinchem nog beter in staat om een deskundig en persoonlijk matrasadvies te geven.

Meer informatie

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058