fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Ben je op zoek naar de specialist in Auping bedden? Breng dan een bezoek aan SlaapXpert. In Amersfoort, Doetinchem en Duiven vind je onze Auping Stores waar je in alle rust de mooiste bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit vindt.
SlaapXpert is de regionale autoriteit op het gebied van slaapcomfort en we kiezen bewust om het merk Auping te voeren. Bij dit hoogwaardige merk telt elk detail, in alle slaapsystemen. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. De vakmensen van Koninklijke Auping werken iedere dag met passie en kennis aan matrassen, bedden en boxsprings. De kwaliteitseisen liggen hoog in de ultramoderne en nagenoeg CO2 neutrale fabriek in Deventer. Kies je voor Auping, dan ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.
Breng daarom snel een bezoek aan een Auping Store van SlaapXpert in jouw buurt en profiteer van de beste persoonlijke slaapoplossing die een Auping bed jou geeft. Onze adviseurs staan voor je klaar en zorgen dat jij straks heerlijk uitrust in een geweldig bed.

SlaapXpert: jouw Auping beddenzaak

Een goede nachtrust is, naast regelmatig bewegen en gezond eten, het meest belangrijk voor de beste prestaties in het dagelijks leven. Een goed en hoogwaardig bed kan om die reden dus niet ontbreken in jouw slaapkamer. SlaapXpert beseft dat en heeft daarom een ruim assortiment met Auping bedden. Wacht dus niet langer en kom dus langs!
De slaapspecialist van de Auping Store inventariseert jouw wensen aan de hand van een persoonlijke gesprek. De slaapspecialist zal een paar korte vragen stellen om zo inzicht te krijgen in jouw slaapgewoontes, wensen en eventuele fysieke klachten. Maak een vrijblijvende afspraak met een slaapspecialist en ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het beste slaapcomfort weten wij exact wat er noodzakelijk is om voor jou het beste bed samen te stellen. Onze beddenspeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment en gezamenlijk kunnen we zo stap voor stap bepalen welk bed voor jou het meest geschikt en toereikend is.

Waarom jij kiest voor een Auping bed van SlaapXpert

In het geval je je bij ons gaat oriënteren op een nieuw Auping bed, staan de beste SlaapXpert specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Wij bieden jou de volgende voordelen:

  • Tijdloos design
  • De best ventilerende matrassen
  • Duurzaam geproduceerd in Deventer, Holland
  • Ontmoet Somnox, de eerste slaaprobot
  • Alles voor een goede nachtrust

Jouw Auping bed kopen bij de slaapspecialist

Dat jij kiest voor een bed van Auping, begrijpen wij bij SlaapXpert als geen ander. De bedden van het merk zorgen namelijk voor een optimale nachtrust. In onze Auping Stores in Amersfoort, Doetinchem en Duiven kijken we graag met je mee in de zoektocht naar het bed van jouw dromen. Zo kunnen wij jou adviseren in jouw lighouding en de ondersteuning die de verschillende type bedden jouw lichaam bieden. Wij staan graag voor jou klaar voor het beste advies omtrent jouw nieuwe bed. Kom dus langs in onze beddenzaak!

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Fysius Rugexperts

De Auping Stores in Amersfoort, Doetinchem en Duiven werken samen met Fysius Rugexperts. Een paar keer per jaar zijn de fysiotherapeuten van Fysius een dag in de Auping winkel aanwezig om ergonomisch ligadvies te geven in samenwerking met onze eigen slaapadviseurs. Alle Slaapadviseurs van onze Auping winkels zijn tevens Fysius gecertificeerd. Dit certificaat wil zeggen dat zij een training van Fysius hebben gevolgd over het herkennen van lichamelijke aandoeningen die van invloed kunnen zijn op de nachtrust. Hierdoor zijn de gecertificeerde adviseurs van Auping nog beter in staat om een deskundig en persoonlijk matrasadvies te geven.

Meer informatie

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058