fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Zoek je een Auping bed in de regio Amersfoort? Dan heb je ons gevonden! Bij Auping Amersfoort vind je een breed assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen en dekbedden. Alles dus om jou van een goede nachtrust te voorzien!
Bij Auping Store Amersfoort snappen we dat een bed meer is dan een slaapplek. Het is een plek waar je inspiratie vindt, maar daarnaast ook elkaar. Daarom worden alle Auping bedden met de hand en met liefde gemaakt. Al meer dan 130 jaar produceert Auping bedden van hoge kwaliteit, die wij met veel toewijding verkopen in onze Auping Store aan de Limburgsestraat in Amersfoort.

Auping bed in Amersfoort kopen

Koop je een bed of boxspring bij Auping Store Amersfoort, dan koop je pure kwaliteit. Onze bedden zijn eigentijds, stijlvol en duurzaam. Onze boxsprings hebben een luxe uitstraling, liggen uiterst comfortabel en ondersteunen jouw lichaam optimaal. Bij de Auping specialist in  Amersfoort kun je jouw ideale boxspring zelf samenstellen. Ga je voor een bed, dan zorgen we er samen voor dat jouw Auping bed ergonomisch is afgesteld op jouw lichaam en slaaphouding.
Omdat onze bedden jarenlang meegaan, vinden wij het bij Auping Amersfoort belangrijk om je uitgebreid te informeren en adviseren bij de aankoop van jouw Auping bed.

Auping Amersfoort

Jouw voordelen bij Auping Amersfoort

Wanneer je bij ons je Auping bed koopt, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Koop je een bed bij Auping Store Amersfoort, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Inspirerende winkel met de hele Auping collectie
  • In Nederland geproduceerd
  • Uitgebreid proefliggen
  • Professioneel en persoonlijk advies van deskundigen
  • Gratis bezorgen en montage

Koop jouw bed bij de Auping specialist

Wanneer je bij ons een afspraak maakt of zonder afspraak binnen komt lopen, kun je ervan uitgaan dat wij uitgebreid de tijd voor je nemen om je te voorzien van professioneel slaapadvies. Wij kijken samen met jou naar je wensen en voorkeuren, maar ook naar je slaaphouding op de verschillende bedden en matrassen. Door een persoonlijk gesprek en uitgebreid proefliggen op verschillende combinaties, komen we er bij Auping Amersfoort samen achter welk bed jou de optimale nachtrust geeft. Zo eindig je altijd met een bed dat past bij jouw stijlwensen, maar waarop je ook heerlijk ligt!

Maak een afspraak

Gratis check-up service

Voldoet je huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of je bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden. Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van je huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, we controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor je huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Meer over onze klantenservice

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze beoordelingen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Neem contact op

Samenwerking Fysius Rugexperts

De Auping Store in Amersfoort heeft een samenwerking met Fysius Rugexperts. Een paar keer per jaar zijn de fysiotherapeuten van Fysius een dag in de Auping winkel aanwezig om ergonomisch ligadvies te geven in samenwerking met onze eigen slaapadviseurs. Alle Slaapadviseurs bij deze vestiging zijn tevens Fysius gecertificeerd. Dit certificaat geeft aan dat zij een training van Fysius hebben gevolgd over het herkennen van lichamelijke aandoeningen die van invloed kunnen zijn op de nachtrust. Hierdoor zijn de gecertificeerde adviseurs van Auping Amersfoort  nog beter in staat om een deskundig en persoonlijk matrasadvies te geven.

Meer informatie

Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058