fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test
Hästens
Auping

Wij maken graag tijd voor u vrij in één van onze Auping plaza's.

Afspraak inplannen
Morgana

Al 130 jaar waakt Auping over nachtrust door het vervaardigen van bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle slaapsystemen. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu.

  • Tijdloos design
  • De best ventilerende matrassen
  • Duurzaam geproduceerd in Deventer, Holland
  • Ontmoet Somnox, de eerste slaaprobot
  • Alles voor een goede nachtrust

Auping
Ons verhaal

Auping. Met liefde.

Bij Auping zorgen we al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Daar is een Auping bed voor gemaakt. Met de hand. Speciaal voor jou. Of wacht... voor jullie natuurlijk.

Auping. Met liefde.

In je slaapkamer gebeurt zóveel meer dan slapen. Je krijgt er je beste ideeën. Beleeft er de mooiste momenten. De dingen waar het echt om gaat, die vind je hier. Onder de dekens. Tussen de lakens.Want dit is de plek waar je elkaar altijd weer terugvindt. Waar een volwassen man zich met liefde laat verzorgen. Waar je wordt getroost als je hart is gebroken. En waar je het leven viert.

Persoonlijk advies

Auping is comfort gemaakt met liefde

De slaapspecialist van Auping Plaza inventariseert jouw wensen aan de hand van een persoonlijke gesprek. De slaapspecialist zal een paar korte vragen stellen om zo inzicht te krijgen in jouw slaapgewoontes, wensen en eventuele fysieke klachten. Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak met een slaapspecialist te maken. En ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.

Maak direct een afspraak
Auping
Opiness

Op de website van Opiness.nl kunt u actuele reviews lezen over onze stores en onze klantgerichtheid.

Verder lezen

Kennisbank

Bekijk de gehele kennisbank

"Wat klanten over ons vertellen"

Kim

“Zeer deskundig en vriendelijk/geduldig personeel. Ik heb me geen moment vervelend gevoeld dat ik maar niet kon beslissen, hierdoor het juiste matras gekocht en slaap er heerlijk op. Het is echt een aanrader om naar Auping Plaza in Doetinchem te gaan!”

Familie Berendsen

“Bijna 3 jaar geleden hadden wij twee complete boxsprings aangeschaft in filiaal Doetinchem. Na verloop van tijd ontstond er in de boxspring een kuiltje/uitholling van het liggen. Contact opgenomen met het filiaal en direct werd er een service afspraak ingepland. Service monteur kwam langs ter beoordeling en dezelfde week nog is er telefonisch contact met ons opgenomen en mochten wij geheel kosteloos twee nieuwe boxsprings in het filiaal komen uitzoeken! Kijk dit noem ik nog eens service! Helaas is bij veel bedrijven service ver te zoeken.......mocht je deze tegenwoordig al krijgen! Team Auping Plaza Doetinchem ga zo door! Wij zijn zeer tevreden en komen de volgende keer zeker weer bij jullie terug. Mijn complimenten.”

Theo

“Het bezoek van verschillende beddenzaken maakt de keuze voor een nieuw bed niet makkelijk. Allemaal hebben ze zo hun eigen verkoopspraatje en 15 verschillende matrassen. Totdat je bij Auping Plaza in Doetinchem binnenloopt; geen lange praatjes, duidelijke opties in aangegeven budget en je weet dat je kwaliteit koopt. De beste keuze, het bed is perfect!”