fbpx
3

Test je slaappotentieel

Bekijk welk merk het best bij jou past!
Doe de test

Auping

Al 130 jaar waakt Auping over nachtrust door het vervaardigen van bedden, boxsprings en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle slaapsystemen. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu.

 • Tijdloos design
 • De best ventilerende matrassen
 • Duurzaam geproduceerd in Deventer, Holland
 • Ontmoet Somnox, de eerste slaaprobot
 • Alles voor een goede nachtrust

Auping
Ons verhaal

Auping. Met liefde.

Bij Auping zorgen we al 130 jaar voor rust, tijd en aandacht voor elkaar. Daar is een Auping bed voor gemaakt. Met de hand. Speciaal voor jou. Of wacht... voor jullie natuurlijk.

Auping. Met liefde.

In je slaapkamer gebeurt zóveel meer dan slapen. Je krijgt er je beste ideeën. Beleeft er de mooiste momenten. De dingen waar het echt om gaat, die vind je hier. Onder de dekens. Tussen de lakens. Want dit is de plek waar je elkaar altijd weer terugvindt. Waar een volwassen man zich met liefde laat verzorgen. Waar je wordt getroost als je hart is gebroken. En waar je het leven viert.

Persoonlijk advies

Auping is comfort gemaakt met liefde

De slaapspecialist van Auping Store inventariseert jouw wensen aan de hand van een persoonlijke gesprek. De slaapspecialist zal een paar korte vragen stellen om zo inzicht te krijgen in jouw slaapgewoontes, wensen en eventuele fysieke klachten. Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak met een slaapspecialist te maken. En ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.

Maak direct een afspraak
Auping
Opiness

Op de website van Opiness.nl kunt u actuele reviews lezen over onze stores en onze klantgerichtheid.

Verder lezen

Maak kennis met Auping

Laatste nieuws

Kennisbank

 • Maak van je powernap geen downnap

  Doe jij wel eens een dutje? Er zitten een heleboel voordelen aan een korte powernap na de lunchpauze, maar het […]

 • Waarom een hotelbed zo lekker ligt

  De helft van de pret van een luxe vakantie is het hotel waar je in verblijft. Wat is er nou […]

 • Is jouw slaapritueel wel zo gezond?

  Hoe ziet jouw slaapritueel er uit? Heb je er eigenlijk wel een? Hopelijk waren jouw antwoorden “gezond” en “natuurlijk!”, want […]

 • Slapen in de overgang

  Veel vrouwen hebben last van slapeloosheid in de overgang. De lichamelijke en hormonale veranderingen die in het lichaam gebeuren kunnen […]

Bekijk de gehele kennisbank

"Wat klanten over ons vertellen"

Familie Winters

“Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe Aupingbed. Het slaapt fantastisch. We werden heel vriendelijk geholpen door een mevrouw die zeer vakkundig was.. Onze levering moest ivm verhuizing iets worden uitgesteld, maar dat was geen enkel probleem. De transporteur gaf een nummer waar we ons konden melden wanneer het tijdstip daar was. De levering en de montage was ook keurig verzorgd. Geheel conform onze verwachtingen. De bedden zijn inderdaad niet goedkoop, maar het geld meer dan waard. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.”

B. Tiecken

“Kort geleden twee nieuwe Auping Matrassen gekocht bij Auping te Doetinchem. Na kundig en professioneel advies van de Auping medewerker was ik er snel uit. De medewerker wist precies waar ze het over had, wat gelijk staat aan de kwaliteit van het Auping matras durf ik na 2 maanden te zeggen. Tevens is de bezorgdienst van Auping erg betrouwbaar en netjes geregeld. Al met al een beddenwinkel voor de slaapliefhebber.”

Tako & Judith

“Al ruim een half jaar waren we aan het zoeken naar een nieuw bed. Toen we onze keuze hadden gemaakt, stapten we (omdat mijn schoonmoeder zo tevreden is over haar nieuwe Auping bed) toch nog even Auping plaza in Amersfoort binnen. Joost, je nam ons mee in een zoektocht naar koninklijk slapen.. We hebben gelachen, gedronken en na een dag waren we er zeker van dat dit ons bed moest worden. Het bed is prachtig en het slaapt echt heerlijk! Ook in de nazorg span je de kroon, om mijn twijfel over het kussen weg te nemen nodigde je ons gelijk weer uit om een vergelijking te maken. Niks anders dan lof, bedankt voor alles!”
Auping Store
Bel voor de beste Auping deal
033-3030 417

Bel voor de beste Hästens deal
033-3030 418

Bel voor de beste Morgana deal
0314-39 2058