Auping Tone boxspring

Ben je op zoek naar
het juiste bed?

Dan ben je bij SlaapXpert aan het goede adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel van diverse topmerken, waaronder Auping. Dit merk waakt al 130 jaar over nachtrust door het vervaardigen van producten van de hoogste kwaliteit. Elke detail telt.

Dat geldt helemaal voor hun laatste aanwinst: de Auping Tone Boxspring. Dit is een goed gevulde boxspring die op een sterk stalen frame staat. Hierop ligt de box die een spiraalbodem én pocketveren bevat. De bodem is gemaakt van gevlochten staaldraad en is voor 80 procent open, waardoor de boxspring goed ventileert. Bovenop de box ligt het gestoffeerde matras.

De pocketveren zorgen voor goede ondersteuning van je lichaam en zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien. Bovenop het matras ligt dan nog een topper. Deze is gemaakt van geperforeerd natuurlatex en zorgt ervoor dat jij heerlijk uitgerust bent na een nacht slaap.

Bezoek onze Auping Stores om deze boxspring in het echt te bewonderen en te beleven!

SlaapXpert - Auping Tone
Auping Tone - Boxspring
SlaapXpert - slaapadvies
Auping - boxspring Original
Auping Store Amersfoort - SlaapXpert
SlaapXpert - slaapadvies Auping

Een goede nachtrust is essentieel

SlaapXpert: voor jouw Auping Tone Boxspring

Goed slapen is heel belangrijk voor de beste prestaties. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je sneller fouten en ben je een risico op de weg. Wij weten dit bij SlaapXpert maar al te goed en denken dan ook graag met je mee.

In onze Auping Stores in Amersfoort, Doetinchem en Duiven vind je dan ook de beste bedden en boxsprings. Als je graag een slank en eigentijdse boxspring wilt, zit je bij ons goed. Ons advies is om de sterke boxspring met een kleurrijk karakter te ervaren: de Auping Tone Boxspring.

Onze ervaren medewerkers kunnen je alles vertellen over deze boxspring. De Tone boxspring wordt compleet geleverd met hoofdbord, boxsprings, matrassen en topmatras. Deze zeer luxe boxspring combinatie is leverbaar in diverse afmetingen en stofkleuren. Zo is deze boxspring verkrijgbaar als tweepersoons boxspring van 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang.

Het comfortabele 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen. Kom langs in de Auping Store in jouw buurt.

Jouw voordelen
bij SlaapXpert

Wanneer je je bij onze Auping Stores gaat oriënteren op een nieuwe boxspring, staan de beste specialisten voor je klaar die je van uitgebreid persoonlijk advies zullen voorzien. Daar bieden wij jou de volgende voordelen:

Auping Store Doetinchem

Tijdloos design

De best ventilerende matrassen

Duurzaam geproduceerd in Deventer, Holland

Alles voor een goede nachtrust

Jouw Auping Tone Boxspring koop je bij de slaapexpert

Als regionale slaapexpert, met onder meer diverse Auping Stores, zijn wij volledig uitgerust om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar het beste bed. Wij vertellen je graag over de eigenschappen van onze matrassen en boxsprings, waaronder de unieke Auping Tone Boxspring.

Wacht dus niet langer. Je bent van harte welkom om ons mét of zonder afspraak te komen bezoeken in Amersfoort, Doetinchem en Duiven.

Fysieke winkels

Ervaar zelf het persoonlijke advies en breng een bezoek aan onze fysieke winkels.

Ervaren medewerkers

23 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan altijd persoonlijk klaar.

Auping Store Duiven - SlaapXpert
Auping Boxspring - SlaapXpert
SlaapXpert - Auping toppers accessoires
SlaapXpert - schouderklachten slapen
SlaapXpert - Auping Noa

Vrijblijvend advies

Gratis check-up service

Voldoet jouw huidige bed niet meer aan je verwachtingen en wil je graag weten of jouw bed versleten is of dat wellicht alleen enkele onderdelen vervangen moeten worden? Wij komen gratis bij je thuis voor een check-up van jouw huidige bed. We beoordelen dan de matras en eventueel topmatras op slijtage, controleren de bedbodem op voldoende ondersteuning en geven je een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we een inruilprijs voor jouw huidige bed bepalen indien je een nieuw bed bij ons koopt.

Wat klanten over ons zeggen

Wij willen iedere dag opnieuw onze klanten positief verassen, net iets meer voor ze doen dan dat ze verwachten en ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit voorrijkosten bij een service of reparatie, ook niet 10 jaar na aankoop. Hiermee creëren wij ambassadeurs. Op Opiness.nl staan honderden reviews van onze klanten en we zijn er trots op dat er geen één negatieve review tussen staat.

Bekijk onze klantervaringen

Verhuisservice

Heb je een bed gekocht bij één van de winkels van SlaapXpert? Dan kun je gebruikmaken van onze verhuisservice. Op een vakkundige wijze verhuizen onze monteurs jouw bed, boxspring en/of kast. Het vervoer doen we met onze eigen vrachtauto. Vraag voor een prijsopgave onze adviseurs in één van de winkels of stuur een mail naar info@slaapxpert.nl.

Kom met ons in contact

Hästens - SlaapXpert
Auping - SlaapXpert
Morgana - SlaapXpert

Wil jij op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en zie als eerste de nieuwe collectie.